AkzoNobel Marshall Boya ile “Kendinden Bahsetmek”



“Renklendir Hayatı” sloganıyla yeni yılda da insanların hayatına renk katmaya devam eden AkzoNobel Marshall Boya, uluslararası çapta yürüttüğü araştırmaları sonucunda belirlediği 2012 Teması, Renk Paleti ve Renkleri ile hayatı renklendirmeye devam ediyor. 2012’nin beş ana renk trendinden biri olan “Kendinden Bahsetmek” teması, herkesin kendi hikayesini paylaşmayı, biriktirmeyi ve sergilemeyi teşvik ediyor.



Dengeli, sıcak ve alımlı bir renk paleti sunuyor

“Kendinden Bahsetmek” akımı, herkesi, yeni ve heyecan verici olasılıklara kapı açan Facebook, Twitter, Myspace gibi sosyal ağların, blogların önayak olduğu gibi yaratıcılık sınırlarını zorlamaya, yeni keşiflere yelken açmaya sürüklüyor. Tamamen kişiye, kendi yuvasına ve kim olduğuna odaklanıyor. Kişisel beğeni ve tercihlerin ürünü olan ilginçlik ve alışılmamışı yansıtıyor.



“Kendinden Bahsetmek” başlığı altında toplanan renk paleti, bloglar ve sosyal medyanın estetiğini, kişisel beğeni ve tercihlerin ürünü olan ilginçlik ve sıra dışılığı simgeliyor. Dengeli, sıcak ve alımlı ama fazla nostaljik olmayan, kusursuz bir palet olarak öne çıkıyor. Renk paleti, kraft kağıdı, karton ve birçok yeni olgunlaşmamış ama neşeli pastel izler taşıyor.