AkzoNobel’den "Interpon D X-Pro" İnovatif Toz Boyası



AkzoNobel'in müşterilerinden gelen talepler doğrultusunda geliştirdiği yeni boyası, Interpon D yelpazesine çift fonksiyonelliği de ekledi. Interpon D X-Pro olarak bilinen yeni ürün, hem standart hem de dayanıklı formülleri barındırıyor.  

Ürün, dayanıklılığı kanıtlanmak üzere, sektör standardı Martindale test ekipmanı kullanılarak titiz testlerden geçirildi. Yüksek parlaklık koruma skorları, boyanın iyileştirilen çizik direncinin de bir kanıtı.

Reklam Goruntulenme Bolumu

“Müşterilerimize kulak verip onlardan öğrenerek tam olarak istedikleri şeyi sunduk,” diyen AkzoNobel Toz Boya İş Kolu Genel Müdürü Daniela Vlad, sözlerini şöyle sürdürdü: “Ürün inovasyonumuzun merkezinde, beklentilerin ötesine geçmek yatıyor ve artık mümkün olan en iyi çizik direnci çözümünü sağlayabildiğimize inanıyoruz. Bu şekilde, boyanan yüzeyler, daha iyi çizik direnci koruması ile kullanılabiliyor, monte edilebiliyor veya nakledilebiliyor.”

Şirketin Mimari Boyalar Segment Müdürü Jean-Paul Moonen de şunları ekledi: “Halihazırda dayanıklılığı ile bilinen Interpon D’nin özellikleri arasına artık çizik direncini de ekleyebiliriz. Özellikle koyu renklerde çizik dirençli bir toz boya istediklerini belirten başta alüminyum pencere ve kapı imalatçıları olmak üzere, mimari müşterilerimize tam olarak bunu sunduk.”

Interpon D X-Pro ile boyanan ürünlerin, kullanım ve nakliye sırasında aşınmaya karşı duyarlılığı da azalıyor. Boyanmış ürünler artık varış noktalarına tıpkı yolculuğun başında oldukları halleri ile ulaşıyorlar.

AkzoNobel’in Çevresel Ürün Beyanı ile onaylanan Interpon D mimari toz boyaları yelpazesi için yenilenen EPD ise 2023 yılına kadar geçerliliğini koruyacak.