Alarko Carrier Panel Radyatörlerinde 10 Yıl Garanti



Isıtma ve soğutma sektörünün lider kuruluşlarından Alarko Carrier, panel radyatörlerinde 5 yıl olan garanti süresini 10 yıla çıkardı.

ISO 9001 sertifikalı ve TSE 4310, DIN 4704 ve BSEN 442 standartlarına uygun yüksek teknolojiyle üretilen çelik radyatörler, korozyana, kimyasal etkilere, hava koşullarına, darbe ve çizilmelere karşı dayanıklı bir yapıya sahip. Alarko Carrier panel radyatörleri, su hacmi az, ısıl gücü ve verimi yüksek olduğu için bulunduğu ortamı kısa sürede ısıtıyor ve yakıt tasarrufu sağlıyor: 33.3 mm hatveli su dolaşım kanalları ve bu kanalların üzerine doğrudan kaynatılmış yüksek konvektörler ile ısıtma yüzeyleri maksimuma çıkarıyor. Radyatörler, 300-900 mm arasında 5 farklı yükseklikte, 400-3000 mm arasında 22 farklı uzunlukta üretilen modelleriyle ortamın ısı ihtiyacına, mimari ve dekoratif tasarıma en uygun, geniş bir model yelpazesi sunuyor.

Yurt dışına, ağırlıklı olarak da İngiltere’ye ihraç edilen panel radyatörler Dudullu Panel Radyatör Fabrikası’nda bilgisayarı kontrollü modern üretim bantlarında seri olarak üretiliyor.

İklimlendirme faaliyetlerini Bakü-Ceyhan boru hattında yer alan hizmet binalarından Fenerbahçe Stadyumu’na, Kanada Büyükelçiliği’ne, Dışişleri Bakanlığı Ek Binası’ndan Ankara’nın yeni kongre merkezi olmaya aday Ankara Sheraton Oteli’nin ek binasına, Alanya Royal Pergasos Oteli’e geniş bir yelpazeye yayan Alarko Carrier bugün, iklimlendirme sektöründe 174 ülkede hizmet veren öncü kuruluş Carrier’ın Avrupa, Ortadoğu ve Afrika üçgeninde bulunan üçüncü büyük şirketi olma özelliğini taşıyor.