Alarko Carrier, Yetkili Satıcılarına Eğitim Verdi



Alarko Carrier'ın yetkili satıcılarına yeni ürünlerini tanıttığı eğitim, Park Inn By Radisson Ankara Oteli’nde düzenlendi. Eğitime Karadeniz, İç Anadolu ve Doğu Anadolu’da faaliyet gösteren yetkili satıcı ve teknik personel katıldı.

Eğitimin ilk gününde Alarko Carrier Ürün Müdürü Cüneyt Bulca tarafından Alarko S/F serisi paslanmaz eş eksenli hidrofor ve Alarko optima sirkülasyon pompaları hakkında katılımcılara bilgi verilirdi. Ürün Yöneticisi Dilara Çayır da pazara yeni sunulan Toshiba Seiya split klimaları katılımcılara tanıtarak ürünün teknik özelliklerini anlattı. Seçim kriterlerinin detaylıca aktarıldığı eğitimde uygulama şekilleri örnekler yardımıyla katılımcılara sunuldu.

Reklam Goruntulenme Bolumu

Eğitimin ikinci gününde, ısı pompaları sistem çözümü uygulama proje örnekleri konusunda İş Geliştirme Müdürü H. Özgen Çoğulu bir sunum yaptı. Toshiba Estia ısı pompası hakkında da detaylı bilgiler paylaşıldı.

Değişen tüketici ihtiyaç ve beklentileri doğrultusunda ürünler geliştiren Alarko Carrier, üstün teknolojili ürünleri hakkında yetkili satıcılarını bilgilendirmek üzere eğitimler düzenlemeye yıl boyunca devam edecek.