Alarko Carrier’dan XPower “Silen-Tech” Split Klima



Çevreye en yüksek derecede duyarlılık gösteren ve optimum konfor ortamı oluşturmak isteyenler için doğal çözüm olan Alarko Carrier XPower Silen-Tech split klimalar, konforu, sessizliğin keyfini, tasarımın harmonisini ve minimum enerji tüketimi vaadediyor.


“A sınıfı” enerji tüketim etiketine sahip Alarko Carrier Silen-Tech Split Klima, Ozon tabakasına zarar vermeyen R410A gazı ile çalışıyor. Artırılmış verimliliği ve en son DC Inverter teknolojisi ile daha da güçlendirilmiş olan Xpower uzaktan kumanda ise konforlu, tasarruflu ve sessiz çalışma konusunda en yüksek performansı gösteriyor.

PAM ve PWM, Kazadıran Kombinasyon:
Gelişmiş Silen-Tech XPower DC, inverter teknolojisi sağlığı ve enerji tasarrufunu optimize etmek için iki yenilikçi kontrol sistemini bir araya getiriyor:
· PAM ( Pulse Amlitude Modulation – Darbeli Genlik Modülasyonu) ile başlangıç anında maksimum güç sağlanıyor; böylece arzu edilen konfor şartlarına geleneksel klimalardan 2 kat daha hızlı bir şekilde ulaşılıyor.
· PWM ( Pulse Width Modulation – Darbeli Genişlik Modülasyonu ) istenilen sıcaklığa erişildiğinde verimi optimize ediyor. Kompresörün Kapanma-Açılma aralıkları olmadığı için konfor şartlarında maksimuma ulaşılıyor

Tasarrufta birinci:
Gelişmiş elektronik yönetim sistemi sayesinde enerji tüketimi geleneksel klimalara göre %40 daha az.

En Sessiz:
İstenilen sıcaklığa ulaştığında Silen-Tech’in sesi neredeyse hissedilmez. Eurovent Aralık 2004 raporuna göre Silen-Tech tekli split klima DC inverter sektöründe en sessiz klimadır.

Nano Teknolojisi ile Havayı Temizler:
Alarko Carrier Silen-Tech Klimalarda, solunan havanın kalitesini iyileştirmek için geliştirilmiş en son Carrier yeniliği olan Air4Life(yaşam için hava)Nano-Tech filtre bulunuyor. Anti-Mold ön filtre ve küf önleyici fan sistemine ek olarak Nano fotokatalitik ve Nano-Gümüş filtrelerin kombinasyonundan oluşan bu sistem, hava filtreleme kapasitesini artırıyor ve filtreleme verimini iyileştiriyor.

Güvenilirlik ve Sertifikalar:
Alarko Carrier XPower klimalarının kalitesi, tasarımlarının ilk aşamasından üretimlerinin son aşamasına kadar sürdürülen hassas testler ve ISO 9001 onaylı üretim aşamaları ile garanti altına alınıyor ve ürün performansları, Avrupa’nın havalandırma sistemleri alanında en önemli bağımsız organizasyonu olan Eurovent, güvenlik standartları ise IMQ / VDE tarafından onaylanıyor.

Uzaktan Kumanda:
My Comfort’un uzaktan kumandası, geniş LCD ekranına sahip, gerçek zamanlı ayar imkanı veren, ECO ve Extra Power tuşlarını üzerinde bulunduruyor. Ayrıca fan hız ayarı ( 3+Auto ), mod seçimi yapma, tek tuşla önceden ayarlanmış konuma dönme ( Preset ), ayarlanmış özellikleri hergün tekrarlama ( auto-repeat ), uyku modu, panjur hareketini kontrol etme ( 6+swing ), hi-power ( hızlı soğutma-ısıtma ) kontrolü ve eco mod. ( Ekonomik Mod ) kontrolü olanaklarını da sunuyor.