Ali Taran da Flat Ofis’te



Sinpaş Yapı A.Ş. tarafından Haliç’de hayata geçirilen ve Türkiye’yi yeni bir ofis anlayışıyla tanıştırma iddiasını taşıyan Flatofis İstanbul projesine ilgi giderek artıyor. Ocak ayında açılacak olan Türkiye’nin ilk A sınıfı yatay ofis projesi Flatofis’ten son olarak ünlü reklam ajansı ATCW'nin (Ali Taran Creative Work Shop) sahibi Ali Taran ofis kiraladı.

Toplam 110 milyon dolarlık yatırımla, geçen yıl Mart ayında başlatılan Flatofis İstanbul projesi, zamanının önemli bir kısmını ofislerinde geçirenleri yatay ofis kavramıyla tanıştırıyor. Tek katta 12 bin 500 metrekareye varan ofisleriyle iş hayatında 'yatay geçiş' hareketini başlatan 4 katlı Flatofis’te 60 bin metrekare kiralanabilir alan yer alıyor. Şimdiye kadar 15 bin m2’den fazla alan kiralanan Flatofis, tüm sektörlerden büyük ilgi görüyor. Centrum, Koçtaş gibi sektöründe öncü firmaların kiralama yaptığı projede, kiracılar arasına son olarak Ali Taran da katıldı.

Flatofis İstanbul projesinde verimliliği ve çalışan mutluluğunu baz alan yatay ofis konsepti, çalışanlara yoğun iş temposu içinde kendilerini doğayla iç içe hissedecekleri özel peyzajlı yeşil bir ortam, gün ışığından maksimum yararlanan mimari ve fitnes, sauna, spa, havuz gibi özelliklerle de desteklenerek, tam bir çalışan mutluluğu odaklı ortam sunuyor.

Flat ofis İstanbul’un çalışma hayatını kolaylaştırıcı diğer özellikleri ise şirketler için sorun olan arşivler için alan ayrılmış olması, firmalar için özel eğitim konferans salonlarının bulunması.