Allplan 2005 Mimari CAD Sistemi Yaratıcılığı, Netliği ve Yenilikleriyle Haziran 2005'ten itibaren sizin ofisinizde!






















1995 yılından itibaren Türkiye’ de mimarların kullanımına sunulan Allplan Mimari CAD Sisteminin yeni versiyonu her versiyonda ve sürekli olduğu gibi Türkçe olarak piyasaya sürülecektir.

Yapı tasarımına (mimari ve iç mimari) getirdiği profesyonel yaklaşım sayesinde kullanıcıları tarafından benimsenen Allplan Mimari CAD Sistemi, bu versiyonunda getirdiği birçok yenilik sayesinde hayatınızı daha da kolaylaştıracak.

Allplan 2005 Mimari CAD Sisteminin getirdiği yeniliklerden bazıları ise:
Serbest kesitli profil duvar çizme, geliştirilmiş plan ve kot ölçülendirme özellikleri, çizim dosyalarının karşılaştırılması, yazıdaki word işlemci özelliklerini eklenmesi, proje organizasyonlarında esneklik, tek dosya ile çalışma - yeni ndw (nemetsckek drawing file),
paftaları PDF olarak gönderme (katmanlarıyla), Cinema 4D’ den Allplan’ a veri aktarımı.

Allplan’ in kendi render özelliklerinin haricinde, görselliştirme konusunda tanıdığı ve tüm CAD programları ile veri alış-verişi yapabilen Cinema 4D ile sunum süreleriniz çok kısalcaktır. RPC Plug-in sayesinde gerçekçi 360 derece görebileceğiniz insan, ağaç, ve araba gibi görsel elemanları sunumlarınıza ekleyebilecek, eskiz render özellikleri ile mimari sunumlarınızı yeni bir boyut katacaksınız.

2005 yılında Nemetschek tarafından tanıtılan 2 yeni ürün daha....

Allplan Metric 2005
Allplan metric ile sayesinde röleve almak ve bunu CAD ortamına aktarmak artık çok kolaylaşacak. Özellikle Lazer Ölçme Aleti ve Tablet PC ile kullanımı tercih ettiğnizde, tek başınıza bile röleve alabileceksiniz.

Zaman kazandıran, rölevenin bütün gereken değerlerini yerinde alabileceksiniz. Ayrıca röleve aldığınız mekanla ilgili tüm resim, film ve ses kayıtlarınız röleve ile anında ilişkilendirebileceksiniz. Bu sayade ofisinize döndüğünüzde karışık verileri biraraya getirmekle uğraşmayacaksınız.


Allplan Photo 2005

Yapı Cephesi üzerinden röleve almak artık çok kolay

Öğrenci Sertifika Programları:
2004 yılında tüm dünya ile aynı anda Türkiyede de başlatılan yeni uluslar arası sertika programı kapsamında öğrencilere ücretsiz lisanslı yazılım verilmektedir. İsteyen öğrenciler ise FGA Mimarlık ofisindeki eğitimlere katılmaktadır. Sertifika sınavını geçen öğrenciler Allplan kullanılan ofislerde staj için yönlendirilerek deneyimli birer Bilgisayar Destekli Tasarım konusunda deneyim kazanmaları amaçlanmaktadır.

Nemetschek Hakkında
Nemetschek, yapı tasarımı, inşası ve yönetimine yönelik dünya çapında çözümler üreten 42 yıllık bir Alman firmasıdır. Dünyanın çeşitli yerlerinde 160.000 mimari ve planlama ofisi Nemetschek Şirketler Grubu’nun ürettiği sistemlerle çalışmaktadır. Yapı tasarımı için geliştirdiği “Allplan Mimari CAD Sistemi” bu ürünlerin çok tanınanıdır. Ürünleri, Türkçe dahil 14 dilde tüm yapı sektöründe kullanılmaktadır.