Alparda, 2007 Koleksiyonuyla Köln Orgatec 2006 Fuarı'ndaydı

Oval oturma grubu

Ofis mobilyası sektöründe 40 yıllık deneyime sahip olan Alparda, 2007 yılı koleksiyonunu 24-28 Ekim tarihleri arasında düzenlenen Köln Orgatec 2006 Fuarı'nda sergiledi.

Tasarımcı Aziz Sarıyer'in imzasını taşıyan bu yeni koleksiyon, yaklaşık 50 parçadan oluşuyor. Arc, Bow ve Stop isimli serilerin yanı sıra; yeni koleksiyonda Oval oturma grubu, Moon masa ve Perch bar sandalyesi yer alıyor. Yenilikçi ve özgün çizgisiyle Alparda, fuar süresince Arc ve Bow serileriyle beraber Oval oturma grubunu ve Moon masayı tasarım dünyasının beğenisine sundu.

Oval: Dingin ve Kübik
Ofis, salon, bekleme bölümü gibi mekânlarda rahatlıkla tercih edilebilecek Oval oturma grubu; dinginliğin ve kendi içinde tekrar eden formların sihirli bir uyumunu yakalıyor. Köklerini Kübizm akımından alan ve iş ortamlarının vazgeçilmezi olan kübik formlara Oval ile farklı bir soluk gelirken, krom kolçaklar bu modern-klasik ürünün hatlarını belirginleştiriyor.

Tekli, ikili, üçlü gibi farklı ebatlarıyla, zengin kumaş ve deri çeşitleriyle Oval oturma grubu, kullanıcıya sonsuz seçenekler sunuyor.

Moon masa
Moon: Çok Amaçlı ve Şaşırtıcı
Ürünün karakteristik formunun hilal şeklinde oluşunun ortaya koyduğu dışbükey yüzey, karşılıklı ilişkiye tarafsız ve içten bir davet açarken, kendi konumunu bulunduğu ortam mimarisi içinde hür kılıyor. Kullanıcıyı sarmalayan ve merkezleyen içbükey yüzey, kol ve dirseklerin tabla üzerinde taşınmasına olanak sağlarken görev konsantrasyonuna destek veriyor. Tabla altındaki çift yöne hareket edebilen çekmece, saklama ihtiyacını karşılıyor.

Sekreterya ünitesi, kişisel yazı masası, laptop ile çalışma birimi gibi konumlandırılabilen Moon masa, geniş bir kullanım yelpazesi içinde rahatlıkla kullanılabilecek bağımsız bir ürün.

Önü açık ve kapalı iki seçenek sunan ürün, farklı ahşap kaplamalı ve lake olarak imal ediliyor.