Alsecco Elastic Brick Tile



Dış cephe ısı yalıtım sistemleri için esnek ve hafif yapısı ile ideal bir kaplama malzemesi olan Alsecco Elastic Brick Tile, cephenin tümünde ya da diğer Alsecco Kaplama alternatifleri ile birlikte dış cephelerde fark yaratmaya yardımcı oluyor.

Her biri elişçiliği ile hazırlanan Alsecco Elastic Brick Tile elastik tuğlalarda kullanılan yüksek kaliteli hammaddeler elastik tuğlanın geleneksel tuğla görüntüsü ve rengini almasına da yardımcı oluyor.

Alsecco Elastic Brick Tile eski bir binaya modern ve sofistike bir görünüm vermek için kullanılabileceği gibi yeni binalarda da fark yaratan cepheler tasarlamaya yardımcı oluyor.

Alsecco Elastic Brick Tile

- Esnek
- Hafif
- Çatlama yapmayan
- Nefes alma
- Kolay uygulanabilme
- Zaiyatsız yapısı ile de segmentinde yer alan diğer alternatif kaplama malzemelerine göre sunduğu artılar ile dikkat çekiyor.

Esnek yapısı sayesinde projelerin eğri yüzeylerinde bile rahatlıkla kullanılabilecek bir yapıya sahip olan Alsecco Elastic Brick Tile, Alsecco’nun BAsic, neopor basic, Quattro  gibi EPS ısı yalıtım sistemleri ile Ecomin gibi taşyünü ısı yalıtım sistemlerinin son kat kaplama malzemesi olarak rahatlıkla kullanılabiliyor. Hafif yapısı ile ısı yalıtım sistemleri üzerine ek yük getirmiyor.

Alsecco Elastic Brick Tile dış mekânda olduğu gibi yapıların iç mekânlarında da alternatif çözümler yaratmaya yardımcı oluyor.

Detaylı bilgi talebi için tıklayınız.