Alurad Tasarımcıları Ödüllendirdi



Feniş Teknik Ürünler A.Ş. ve Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü işbirliği ile gerçekleşen "Alurad Alüminyum Radyatör ve Mekan" Tasarımı Yarışması ödülleri sahiplerini buldu.

Amacı alüminyum radyatör sistemlerinin, geleceğin yeni mekanlarının geliştirilmesindeki yeniliklere destek vererek katkıda bulunmak ve bu alandaki başarılı düşünceleri ve tasarımları ödüllendirmak olan yarışmanın ödül töreni,
7. Uluslararası ISK-SODEX Fuarı'nda düzenlendi.

Profesyonel ve öğrenci olmak üzere iki kategoride düzenlenen yarışmada, toplam 7 yarışmacının tasarımları ödüle layık görüldü.

Profesyonel kategoride birincilik ödülü olan 7.000' YTL'yi Erhan Kaynak, Bülent Özkurt, Aydın Taşdelen kazanırken, aynı isimler 1. mansiyon ödülü olan 1.000YTL'yi de kazandılar. Bu kategoride 2. mansiyon ödülü olan 1.000 YTL'yi ise Mustafa Emre Olur aldı.

Öğrenci kategorisinde birincilik ödülü olan 4.000 YTL'yi Türker İnan ve Nurullah Kaya alırken, 1.000'er YTL'lik 1. ve 2. mansiyon ödülünü Ahmet Kılıç kazandı. 1.000 YTL'lik teşvik ödülü ise Sabriye Soner'e verildi.

Feniş Holding Murahhas Azası Sedat Aloğlu ve Genel Müdür Celal Toroğlu'nun hazır bulunduğu ödül törenin diğer katılımcıları arasında TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, İstanbul Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tanıl Küçük, Türkiye Alüminyum Sanayicileri Derneği Başkanı Ali Kibar, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölüm Başkanı Prof. Önder Küçükerman, Doğan Yayın Holding İcra Kurulu Başkanı Mehmet Ali Yalçındağ yer aldı.

Alümünyum hammaddesinden mükemmel bir teknoloji ile yaşanılan mekana değer katan ve seçkin yapılar tarafından tercih edilen Alurad Radyatörlerini üreten Feniş Teknik, bu alanda yeteneği olan tasarımcıları önümüzdeki yıllarda da desteklemeye devam edecek.