Amatör şeflere GROHE’den yeni seçenekler



GROHE, 2011 yeni eviye armatürleri ile amatör şeflerin mutfaktaki performansını ve memnuniyetini artırmayı hedefliyor. Giderek aile hayatının merkezinde önem kazanmaya başlayan mutfaklar için GROHE, yeni K7 ve Euro Cosmopolitan eviye armatür serileri ile tasarım, fonksiyonellik ve fiyat alternatifini bir arada sunuyor.



Minimalist tasarımında profesyonel bir görünüm ve yenilikçi bir teknolojiyi kombine eden K7, hem görsel hem de fonksiyonel olarak girdiği her mutfağın değerini artırıyor. Etkili gövde yapısı, eviye üzerinde görkemli bir şekilde yükselirken, mutfakların modern bir tarzda düzenlenmesine de olanak tanıyor. Sadece geniş veya açık plan bir mutfağın bir parçası gibi değil, aynı zamanda ada pişirme ünitelerinde de kullanılabiliyor. Profesyonel eviye bataryasının 360° dönebilen yaylı bölümü, geriye yüzde 30 ileriye yüzde 70 hareket edebilen kumanda kolu, normal akıştan sprey akışa geçişi kolaylaştıran yön değiştirici gibi özellikleri en zor şartlarda bile mükemmel bir performans elde edilmesini sağlıyor.





GROHE Euro Cosmopolitan Serileri ise tasarımları gibi modern mutfaklarda akılcı özellikleri ve çeşitlilikleri ile boy gösteriyorlar. Seride yer alan ve farklı fiyat kategorilerinde sunulan Eurodisc Cosmopolitan ve Eurostyle Cosmopolitan modelleri kısa, orta yüksek ve yüksek olmak üzere üç farklı yükseklikte ürünler içeriyor. GROHE yeni orta yüksek eviye bataryalarında klasik kısa armatürlere göre daha rahat kullanım sağlayan ve büyük çaplı mutfak malzemelerin daha kolay yıkanmasına imkan tanıyan bir konfor alanı yaratılmış durumda. GROHE SilkMove® ve GROHEStarLight® teknolojileri ürünlerin mutfaklarda yıllarca ilk günkü parlaklığında, sağlıklı ve güvenli bir şekilde kullanılmasını garantiliyor.