Anadolu Yakasının En Yükseği Uprise Elite Satışta



Uphill Court, Dilman Towers gibi projeleriyle bilinen Teknik Yapı, Kartal’da inşa ettiği Uplife Park’ın ardından ikinci projesi Uprise Elite’in satışlarına başladı. Avrupa’nın en büyük Adalet Sarayı’nın karşısında yer alan ve 150 metrelik 42 katlı rezidans binasıyla Anadolu yakasının en yüksek projesi olacak Uprise Elite, yatırımcıların Kartal’a artan ilgisini de gözler önüne serdi.

Projede 120 adet 1+1 dairenin 5 günde opsiyonlandığını belirten Teknik Yapı CEO’su Teoman Metehan, "Üst düzey yöneticilerin yanı sıra yatırımcıların projeye ilgisi yoğun olunca satış tarihini birkaç ay öne çektik" dedi. Üç blok, bir rezidans ve teras evlerden oluşan projede 704 daire ile 8 adet ticaret alanı inşa edilecek. 19 kattan oluşan üç blokta 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 tipi daireler, penthouse dubleks tarzı teras evlerde 3+1 ve 5+1, 42 katlı rezidans bloğunda ise özel 1+1, 2+1 ve 3+1 tipi daireler olacak. Projede daire büyüklükleri ise 52.55 ile 290.3 metrekare arasında değişecek.

Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, projede ortalama metrekare satış fiyatının 2.200 YTL olduğunu, dairelerin satış fiyatının 112 bin YTL’den başlayacağını söyledi. Durbakayım, şöyle devam etti: "Yaklaşık 42 katlık rezidans bloğunda yer alacak 'business center'da toplantı odaları, lobi, kafeterya, kuru temizleme ve kuaför hizmet verecek. 2010 Haziran’ında teslim edilecek projede tenis kortu, açık ve kapalı havuz, fitness center, basketbol sahası da yer alacak."

Kentsel dönüşümün merkezinde

Zaha Hadid’in tasarladığı 'Kartal-Pendik Kıyı Kesimi Kentsel Tasarım Projesi' ile İstanbul’un yeni prestij ve turizm alanı olacak Kartal bölgesine giriş 'Uprise Elite' projesinden başlayacak. Proje, E-5, E-6 ve Sahil Yolu’nun Kartal’ın yeni yerleşim bölgesine bağlantı yaptığı noktada yer alıyor.