Andy Yoder Yeniden İstanbul' da...



Flex-C-Ment Sistemlerinin Kurucusu Any Yoder, 4. Uluslararası Uygulamaları Dekoratif Beton Semineri İçin 8-10 Kasım 2004 Tarihlerinde Yeniden İstanbul'da Olacak...

Flex-c-ment Dekoratif Beton Sistemleri Artık Türkiyede de Üretiliyor

Türkiye de üretimi başlatılan Flex-c-ment duvar ve zemin kaplama sistemleri duvar ve zeminlere 3 boyutlu doğal taş ve tuğla görünümü kazandıran çimento bazlı bir karışımdır.Tek bir uygulamada 7-8 cm’ye varan kalınlıkta yüzeye tatbik edilebilir. Bu sistemin en büyük özelliği pratik uygulama kolaylığı ve son derece gerçekçi görünümüdür. Kullanıldığı alanlardan bazıları şunlardır;

-Duvarlar,zeminler,şömine ve merdivenler, kemer ve kolonlar, mutfak tezgahları.

Flex-c-ment ürünleri baskı beton ve benzeri ürünler ile karşılaştırıldığında minimum hazırlık gerektiren hem dikey hem de yatay kaplama sistemleri içerir. Kumlama, asitleme, kazıma gibi ön hazırlıkları büyük ölçüde azaltır.


Andy Yoder Flex-c-ment sistemlerini uygularken 3 özelliğin önem kazandığını belirtiyor; Ustalık, Yaratıcılık, Karakter. 30 yıllık bir çalışmanın ürünü olan sistem ancak 3 günlük bir eğitim sonrasında satın alınabiliyor. Bu üç günlük eğitim sırasında sınırlı sayıda katılımcıların herbiri duvar ve zemin panelleri üzerinde mutlaka birkaç duvar ve zemin kaplama işlemi gerçekleştiriyorlar. Eğitim sonrasında uygulamacı sertifikası alan katılımcılar inşaat alanındaki bu benzersiz ürünü projelerinde uygulamaya geçiyorlar.

Seminer ücreti 750mm TL ancak bu meblağ ilk verilen minimum siparişin bedelinden düşülüyor. Seminer uluslarası nitelikte olduğundan hem yabancı hem de Türk katılımcılara açık. İngilizce verilen seminerde anında Türkçe tercüme hizmeti de gerçekleştirilmekte.

Bilgi için: DBS LTD.,Tel: (216) 457 8047
Web sitesi: www.dekorbeton.com,
E-mail:dbs@turk.net