Anfa, 26 Uluslararası Fuar Düzenlemeyi Hedefliyor

Anfa Altınpark İşletmeleri Limited Şirketi'nin bu yıl düzenleyeceği fuar sayısının 26 olacağı belirtildi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı olarak faaliyetlerini sürdüren şirketin Genel Müdürü Hilmi Gökçınar, 1994 yılından bugüne kadar toplam 180 adet, 2003 yılında da 19 adet uluslararası fuar düzenlediklerini, Anfa olarak fuarların tüm idari, teknik ve altyapı koordinasyonunda etkin rol oynadıklarını bildirdi.

Şirketin sermayesinin 1 trilyon lira olduğunu kaydeden Hilmi Gökçınar, Ankara'da Uluslararası Fuar Merkezi, Bilim Merkezi, 23 Nisan Kültür Merkezi, kapalı ve açık spor alanları ve benzeri tesisleri tamamlayarak hizmete soktuklarını söyledi.

Ankara'da Altınpark ile birlikte yeni açılan regreasyon alanları Dikmen Vadisi, Gökçek Parkı, Harikalar Diyarı ve Göksu Parkı gibi büyük parkların tüm bakım, onarım, koruma ve kollama, işletilme ve temizlik işleri Anfa tarafından yapılıyor.

Gölbaşı Mogan Gölü regreasyon alanının inşatının bu yıl sonuna kadar bitirilmesini planladıklarını bildiren Hilmi Gökçınar, önümüzdeki dönemde Metrepol AŞ ile birlikte Dubai'de büyük bir yatırıma gireceklerini ifade etti. Hilmi Gökçınar, Dubai'de şehir merkezinde yeşil alanların çoğaltılması ve inşaat yapılmasını ön gören çalışmalar başlattıklarını söyledi.

Anfa Limited Şirketi, kendi içerisinde 12 müdürlükten oluşuyor. Gökçınar'ın açıklamalarına göre Anfa Altınpark 643 bin metrekare alana sahip olup, 2003 yılında yeşil alan 315 bin metrekareye çıkartıldı.