ANGİAD, ilk "Gündem 06 Toplantısı''nı Gerçekleştirdi



Ankara Genç İşadamları Derneği (ANGİAD) Başkanı Abdullah Değer, ''Ankara'nın gündemini değiştirmek istiyoruz. Sosyal, ekonomik, kültürel ve turizm alanında kalkınma istiyoruz'' dedi.

ANGİAD'ın Başkent Ankara'nın ekonomik sosyal kültürel ve turizm alanlarında yaşadığı sıkıntıların tartışıldığı ''Gündem 06'' toplantısı, Rixos Otel'de gerçekleştirildi.

ANGİAD Başkanı Değer, yaptığı açılış konuşmasında, ''Gündem 06'' toplantılarının ilkini gerçekleştirdiklerini ve bu toplantıları düzenli olarak yapmaya devam edeceklerini söyledi.

Ankara'nın gündeminin değişmesi gerektiğini ifade eden Değer, ''Ekonomik sosyal, kültürel ve turizm alanlarında kalkınmamız lazım'' dedi.''Ankara'dan seçilen milletvekilerinin oy kaygısı nedeniyle başkentin sorunlarına duyarsız kaldıklarından'' yakınan Duyar, Ankara Valisi, Belediye Başkanları ve milletvekillerinden şehrin sorunlarıyla ilgilenmelerini istedi.

Ankara Esenboğa Havaalanı'ndan yurt dışına direkt uçuşların olmamasından da şikayet eden Değer, konuyu Ankara Valisi Kemal Önal ile görüştüklerini ve çözüm için beklediklerini bildirdi.

Gündem 06 toplantısına, CHP'nin bazı Ankara milletvekilleriyle işadamları ve davetliler katıldı. (AA)