Ankapark'ta Kiralamalar Başladı



KDM AVM Danışmanlık’ın kurucusu Murat İzci henüz çok yeni olmasına rağmen Ankapark’a yoğun talep olduğunu ifade ederek “Ağırlıklı yeme & içme, hediyelik eşya ve çocuklara hitap eden konsept mağazalar üzerine kiralama yapılacak. Park 1 milyon 200 bin m2’lik geniş bir alana yayıldığı için talepte bulunan firmalar iki hatta üç lokasyon için yer soruyor” dedi.

GBM Ticaret & Çelik Girişim Grubu, geçtiğimiz ağustos ayında yapılan ihale ile 29 yıllığına Ankapark’ı işletme hakkını aldı. Parkın işletmesini OCT Group yapacak.

Ankapark'ın işletmeye alınması için gereken bütün yatırımı tamamlamayı da taahhüt eden GBM Çelik OGG, kiralama bedeli olarak Yıllık 26 milyon 400 bin lirayı ve ayrıca gelirin yüzde 3’ünü Ankara Büyükşehir Belediye’sine ödeyecek. İhale sürecinin tamamlanmasıyla birlikte inşaat tamamlama sürecine giriş yapan şirket, projenin ticari alanlarının kiralanması için de KDM AVM Danışmanlık ile anlaştı.

Reklam Goruntulenme Bolumu

Planlanan açılış tarihi; Mart 2019
Ankapark’ın sadece Ankaralıları değil, herkesi kucaklayacağını belirten KDM Danışmanlık’ın kurucusu Murat İzci, projenin yurtiçi ve yurtdışından çok sayıda ziyaretçi çekeceğini söyledi. Park kısmının inşaatının hızlı bir şekilde ilerlediğini belirten Murat İzci, ticari alanın kiralama çalışmalarına da başladıklarını kaydetti.

İlk etapta gelen yoğun ilginin şaşırttığını, bir firmanın parkın farklı alanlarında 2 hatta 3 bölüm istediğini ifade eden İzci, özellikle yeme & içme amaçlı cafe ve restoranların, hediyelik eşya ve çocuklara hitap eden konsept mağazaların proje içinde yer alacağını anlattı.

Giriş bedeli 20 TL
Ankapark’a giriş 20 TL olarak planlanıyor. Bu rakamın 5 TL’si giriş bileti ücreti olarak alınacak, 15 TL ise kredi olarak yüklenecek ve ziyaretçiler park içinde istedikleri eğlence ünitelerinde kullanabilecekler.