Grohe'den Yeni Bir Tasarımın Müjdesi



Yüksek kalitedeki sıhhi tesisat sistemlerinin önde gelen global markası olan Grohe, geniş ürün yelpazesine katacağı yeni tasarımı Essence'ı beğenilere sunuyor. Bu yeni ürün segmenti, geometrik dizaynı ile mükemmel Grohe işçiliği ve yüksek kalitede ürün materialinin birleşimiyle biraraya getirilmiş çok keyifli bir tasarım. Essence, bu özellikleriyle farklı sektörlerdeki talepleri karşılayabilme kapasitesine sahiptir ve uzun yıllar sonra bile aynı kullanım kolaylığını sağlayacaktır.

Essence'ın silindirik tasarımı, batarya gövdesine zerafet katmakta; dikdörtgen hatlar sadeliğini vurgulamaktadır. Gizli aeratörü ile, suyun akış yönü ileriye doğru olmakta; bu fonsiyonellik sayesinde her türlü lavabolar için ideal kullanım sağlamaktadır.

Essence serisinin bütün ürünleri, aynı minimal tasarıma sahiptir; ıslak hacimler için tek kollu bataryalardan bide bataryalarına kadar farklı modeller üretilmiştir. Grohe'nin tasarım manifestosunun ilk sıralarında yer alan 'ürün bütünlüğü' anlayışı, bu yeni tasarımda da kendini gösteriyor.

Sade dizayn ve pozitif atmosfer: Grohe ürünü Essence, net ürün tasarımı ile havaalanı, otel, kongre merkezi banyoları için de değişik bir dokunuş sağlamakta.

Essence her türlü banyo kombinasyonuna uygulanabilir: Yüksek kalite kotaj stil (dalgalı veya çiçek ağırlıklı banyolar); koyu renkli, ahşap veya siyah-beyaz ağırlıklı mekanlarda istenilen rahatlıkta kullanılabilir.