Ankara’da Yeni Bir Yaşam Merkezi Doğuyor



Ankara’nın kuzeyinde, Etlik Kasalar bölgesinde, çevre yolları ile sorunsuz bir karayolu ulaşımına sahip ve başta metro olmak üzere toplu taşıma araçlarına yakın 440.000 metrekare alan üzerine kurulu, 222.000 metrekare kapalı alana sahip alışveriş merkezi ve 613 konuttan oluşan Antares Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Ankara’ya modern ve konforlu bir alternatif sunuyor. Projenin konut satışını RE/MAX Bengisu Ofisi gerçekleştiriyor.

Ankara’nın merkezinde, Kızılay’a 5 km. mesafede, büyüklükleri 187 metrekare ile 217 metrekare arasında değişen, iki tip daire alternatifi sunan Antares Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde, konutlar, 2008 yılının sonunda tamamlanıyor. 4 oda ve 1 salondan oluşan dairelerde, merkezi ısıtma sisteminin ekonomisi ile kombinin bağımsızlığını sağlayan ön ödemeli ısıtma ve su sistemi sayesinde, ortak kullanımda her dairenin kendi içinde bağımsızlığı sağlanıyor.

Deprem yönetmeliğine uygun inşa edilmiş, radye temel sistemi, ısı ve sese giriş izni vermeyen mantolama tekniği kullanılan projede, ayrıca, sprinkler tesisatı ile yangın güvenliği de en son teknolojilerle oluşturuluyor. Bir katta 4 daire bulunan Antares Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde, her daireye, iki araçlık kapalı otopark ve bir depo alanı da sunuluyor.

Kaliteli ve güvenli yaşam anlayışını sağlıklı yaşam konforu ile birleştiren Antares Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde, açık- kapalı yüzme havuzu, fitness, sauna, hamam ve tenis kortu gibi sosyal donatı alanları da bulunuyor.