“Ankastrede Trend Vizon Renk”



Silverline'ın özellikle vizon rengin hakim olduğu davlumbaz, ocak ve fırından oluşan 3’lü seti tasarımsal şıklığı ve fonksiyonel faydalarıyla dikkat çekiyor.

Pişirme alanını aydınlatan davlumbaz Extended…
Mutfakta koku ve hijyende maksimum korumaya yönelik üstün performans sergileyen Extended davlumbaz, vizon rengi ile mutfak dekorasyona farklı bir alternatif oluşturuyor. Sahip olduğu kademeli hareketli filtre cam, duman çekişini yönlendirirken aynı zamanda yemek pişirme sırasında oluşan kokuyu yok ediyor. Cam üstü dokunmatik kontrol paneli ile pürüzsüz bir görüntü ortaya koyarken, geniş pişirme alanını hedefleyen ergonomik aydınlatmasıyla mutfaktaki ihtiyaca yönelik önemli bir detay tamamlanmış oluyor. 60-80 ölçüleri ile her mutfağa entegre olabilen Extended, A enerji sınıfında yer alıyor.

Uluslarası Tasarım ödüllü ocak Curvedge…
Uluslararası arenada tasarım alanında gerçekleştirilen en önemli ödül kuruluşu Plus X tarafından 4 dalda ödül alan Curvedge, tam entegre ve engebesiz detayları ile maksimum denge, güvenlik sağlayan, kolay temizlenebilir minimal forma sahip bir ocak. Curvedge kare ızgaralı ocaklar kadar dengelidir, daire ızgaralı ocaklar kadar da kolay temizlenebilir. Köşesiz yapısı ve full entegre ızgara sistemi ile pişirme sırasında yemek artıklarının ızgara yüzeyine yapışmasını engeller. Izgaralar temizlik sırasında ocak yüzeyinden kaldırıldığında, geride devamlılığı dikkatle sağlanmış mekanik detaylardan uzak temiz yüzeyler bırakır. Aynı zamanda düğme üzerindeki imlecin boşluksuz ve full entegre yapısı hem kolay temizlenmeye katkıda bulunuyor hem de minimal bir form yaratıyor. Otomatik gaz kesme emniyeti sayesinde ocakta pişen yemek taşsa dahi olası tehlikeleri ortadan kaldıran Curvedge, yüksek verimli yanış sistemi ile de yemekleri kısa sürede istenilen kıvamda pişirmeye olanak sağlıyor.

Reklam Goruntulenme Bolumu


Kolay ve lezzetli pişirim, tasarımsal şıklık bu fırında…
Fonksiyonları ile en zor pişen yemeğin bile mükemmel şekilde üstesinden gelen BO6274M01 fırın tasarımı ve güvenliği ön planda tutan özellikleri ile dikkat çekiyor. Sebzeyi ya da eti, besin değerini kaybetmeden daha lezzetli, daha besleyici ve daha hızlı pişiren fırının en can alıcı özelliklerinden biri buz çözme özelliği. Donmuş gıdaları sağlıklı biçimde çözen fırın bu özelliğiyle çalışanların imdadına yetişiyor. Çıkarılabilir kolay iç cam ve emaye iç yüzeyi kolay temizlenme imkanı veriyor. Teleskopik ray sayesinde ızgara ve tepsilerin kullanımı daha rahat, kolay ve güvenli hale geliyor. Çocuk kilidi sayesinde istenmeyen kazaları engelliyor. A enerji sınıfı ile çevreye duyarlı fırın, vizon rengi ile mutfaklarda elegan bir duruş sergiliyor.