En Çılgın Geri Dönüşüm Fikirleri, recyclingistanbul.com'da!



Türkiye'nin ilk ve tek Uluslararası Geri Dönüşüm ve Atık Yönetimi Fuarı olan Recycling İstanbul kapsamında yayınlanan recyclingistanbul.com, en çılgın geri kazanım fikirlerini biraraya getiriyor. recyclingistanbul.com'un duyarlı ve yaratıcı ziyaretçileri, farklı atık türlerini çöpe atmak yerine nasıl değerlendirebilecekleri ile ilgili yeni ve orijinal fikirlerini, sitede yer alan özel forum alanında ortaya koyacaklar.

recyclingistanbul.com sitesi, "Gelecek, geri kazanımda!" sloganıyla en çılgın geridönüşüm fikirlerini aynı platformda buluşturarak, bu alanda "ortak aklı" yaratmaya davet ediyor. Geri kazanım konusuna dikkat çekmek ve kamuoyunu geri kazanım alanında düşünmeye yönlendirmek amacıyla açılan forumda, site ziyaretçileri, tasarladıkları çözümleri ve hatta günlük yaşamda uyguladıkları en ilginç geri kazanım fikirlerini paylaşacaklar.

"En çılgın geri kazanım fikirleri" forumu, Haziran ayı başına kadar açık kalacak. Site ziyaretçileri, geri kazanım fikirlerini bu bölümde anlatabilecekleri gibi, hayata geçirdikleri geri dönüşüm uygulamalarının fotoğraflarını da gönderebilecekler. 6 ay boyunca bu bölümünde toplanan en yeni ve orijinal geri kazanım fikirlerinin, fuar öncesi bir kitapçık haline getirilerek, Recycling İstanbul 2006'da fuar ziyaretçilerine armağan edilmesi planlanıyor.

Recycling İstanbul'06, 22 Haziran'da başlıyor
2005 yılı Haziran ayında ilki gerçekleştirilen ve 8000m2 kapalı alanda 204 yerli ve yabancı firmanın ürünlerini sergilediği, 27 ülkeden toplam 5000 profesyonel ziyaretçinin yoğun ilgiyle izlediği Recycling İstanbul Fuarı, 2006 yılında da, yerel yönetimler, özel sektör ve kamu kuruluşlarından profesyonellerin katılımıyla, sektörün buluşma noktası olacak. İFO Fuarcılık tarafından 22-25 Haziran 2006 tarihleri arasında Tüyap Beylikdüzü'nde gerçekleştirilecek olan fuarda, atık yönetimi ve geri dönüşüm konularında en son teknoloji ve çözümler bir arada sunulacak.