'Campus' Sandalye Picasso Sergisinde

Sinema, konferans salonu koltukları, ofis mobilyaları ve arşiv sistemleri üreten uluslararası firmaların Türkiye mümessili olan Diyalog Ofis, bu yılın başından itibaren marka grubuna İsveçli mobilya üreticisi Lammhults'u da kattı. Diyalog Ofis'in 2000 yılından bu yana geniş bir ürün yelpazesi olduğunu belirten Diyalog Ofis'in Genel Müdürü Harika Malkara Dökücü, Lammhults'un şirkete yeni bir soluk getirdiğini söyledi.

Diyalog Ofis'in Lammhults ile hazırladığı projelerden olan Sakıp Sabancı Müzesi'nde Lammhults'un üst üste konulabilir ve yazı tablalı ürünlerinden 'Campus' sandalyeler kullanıldı. Dökücü, 'Picasso İstanbul'da başlıklı serginin bulunduğu Sakıp Sabancı Müzesi'nde 200 Campus kullanıldığını aktardı.

Lammhults ürünlerinin tümünün el yapımı olduğunu vurgulayan Dökücü, ürünlerin tamamen doğaya geri dönebilir metal ve ağaçtan imal edildiğini ifade etti. Diyalog Ofis'in markaları arasında koltuk üreticisi Caloi'nin de olduğunu hatırlatan Dökücü, şöyle konuştu: "Sabancı Üniversitesi'nin 930 koltuklu oditoryumunu Caloi koltuklarla döşedik. Sabancı Center'da 650 kişilik konferans salonu projemiz oldu. Ankara'da bulunan NATO temsilciliğinin toplantı salonunda Caloi kullanılıyor. İstanbul'un gözde mekânlarından Mikla Restaurant'ta da Lammhults kullanıldı. Nokia Türkiye genel müdürlüğü, Lammhults mobilyalarla döşendi."