Antalya'ya Yeni Şehir Oteli: Rixos Downtown Otel



Türkiye'de otelcilik alanında faaliyet göstermeye başladığı 10. yılında, otel zincirine yeni bir halka ekleyen Rixos Hotels, Antalya'nın merkezinde, Konyaaltı sahilindeki falezlerin üzerinde konumlanan eski bir oteli yenileyerek, resort otelciliği, şehir otelciliğiyle birleştirdi.

Bir süre önce renovasyon çalışmalarının ardından düzenlenen törenle hizmete açılan ve 2035 yılına kadar işletilecek olan Rixos Dowtown Antalya, kişiye özel lüks hizmet anlayışı ve 'Limited Edition' konseptiyle, şehrin en yeni ve gözde oteli olmayı hedefliyor.

Pek çok yeniliğin yanı sıra Rusya'daki ünlü Kalina Restoran-Bar'ı da Antalya'ya taşıyan Rixos Downtown Antalya, daha önce burada konumlu bulunan başka bir otelin komple yenileme çalışmalarının ardından hizmete girdi.

Bugüne kadar Antalya'daki 4 farklı bölgede, Rixos Premium Belek, Rixos Sungate, Rixos Tekirova ve Rixos Lares tesisleriyle hizmet veren Rixos Hotels, markanın doğduğu Antalya'nın merkezinde de bir alternatif yaratarak, şehir oteli sayısını 7'ye çıkardı.