Aparici' den Seramikte Venge Şıklığı



Seramik tasarımı ve üretimi konusunda yeni eğilimlere cevap veren birbirinden keyifli tasarımlarla adından sıkça söz ettiren Ceramicas Aparici, bu konseptte tasarladığı modellerden Wood'u beğenilere sunuyor.

Ceramicas Aparici'nin elegance koleksiyonunda yer alan, ahşap görünümüyle banyolara farklı bir görünüm kazandıran, son dönemlere damgasını vuran bu yeni tasarım büyük beğeni topluyor.

20X40 ebadındaki modelin 5x40, 5x20, 2x40 bordürleri, 1x40 ve 0.4x59,2 çubuk bordürleri var. Venge ve arce (akçağaç) renk alternatifleri olan model, ebadıyla ve ahşap dokusuyla farklı bir uygulama ortaya koyuyor. 43x43 yer seramiği olan modelin parlak ve mat metal bordürleri mevcut.

Etkileyici tasarımı ile uygulandığı mekanlara Aparici ayrıcalığını yaşatan bu model, banyoları yaşanılan yerin en keyifli alanları haline getiriyor.

Birbirinden keyifli tasarımlarla yıllara damgasını vuran Aparici seramikleri, estetiğin yanında kolay temizlenme, dayanıklık özellikleri ve stok avantajı ile de dikkat çekiyor.

Seramik tasarımı konusunda konsept koyan, modayı belirleyen ve seramikte yeni eğilimleri müşteriyle tanıştıran Ceramicas Aparici'nin temsilciliğini ve genel distrübitörlüğünü yapan Çakmak Yapı, imza attığı projelerle adından söz ettiriyor.