Aqua Creations’tan Gladis ve Satala



TEPTA Aydınlatma tarafından Türkiye temsilciliği yürütülen Aqua Creations, özgün aydınlatma ürünlerindeki uzmanlığını mobilya tasarımına da yansıttı. Günlük yaşama değer katan, baharın enerjisini yaşam alanlarına taşıyan Gladis ve Satala tasarımları sanatçı Ayala Serfaty tarafından tasarlandı.

 

Reklam Goruntulenme Bolumu

 

Aqua Creations’ın mobilya koleksiyonunda yer alan, Gladis Lounge, parmak izinden ilham alınarak tasarlanan bir oturma birimi. Ergonomik olarak şekillendirilmiş olan tasarım, poliüretan üzerine zengin renkteki kumaş seçenekleri ile sunuluyor. Doğanın akışkan formlarını sembolize eden Gladis tamamen el işçiliği ile üretildi.

Tasarımlarında doğayı ana tema edinen Aqua Creations markasının diğer bir tasarım mobilya ürünü Satala, hamak formuna getirdiği modern bakış açısıyla dikkat çekiyor. Tek ayağın ucunda kauçuk kaplı metal bir top ile dengede duran Satala, diğer ucundan da duvara dayanarak destek alıyor. Galvanizli metalden üretilen bu eşsiz ürün zengin renk ve kumaş seçeneği ile her yaşam alanına uyum sağlıyor.