ArchiCAD 16 İngiltere’de “Yılın Ürünü” Seçildi



Mimarlar için Yapı Bilgi Modelleme (BIM) yazılımlarının öncüsü GRAPHISOFT tarafından geliştirilen ArchiCAD 16;  "The Hammers" olarak da anılan “Construction Computing Awards 2012” (Bina Bilgi İşlem Ödülleri) yarışmasında üç prestijli ödülün sahibi oldu.

İngiltere’de, bu yıl 7’ncisi düzenlenen; her ölçekteki binalar, yerleşkeler ve sivil mühendislik projelerindeki etkili tasarım, inşaat, bakım, tadilat çalışmaları için geliştirilen teknolojilerin, araçların ve çözümlerin ödüllendirildiği “Construction Computing Magazine Awards”ta Graphisoft ArchiCAD 16 ile “Yılın BIM Ürünü” ödülüne layık görüldü.

Mimar ve tasarımcıların en yenilikçi mimarlık yazılımlarından biri olarak tanınan ve Türkiye’nin Dijital Yaşam Koçu Bilkom güvencesiyle kullanıcılara sunulan Graphisoft, yarışmada ayrıca BIMx ile “Yılın Mobil Ürünü” ödülünü alırken EuroBuild ve M-Labs projeleriyle ise “Yılın Çevre Dostu Projesi” alanında dereceye girdi.

Türkiye’deki tüm mimarlık ve inşaat öğrencileri ve profesyoneller için Bilkom tarafından sunulan www.dijitalyasamkocu.com portali hakkında izle - öğren videolarına ulaşmak mümkün.