ARCHIPRIX-TR 2018 Mimarlık Öğrencileri Bitirme Projesi Yarışması



Şevki Vanlı Mimarlık Vakfı tarafından düzenlenen ARCHIPRIX-TR 2018 Mimarlık Öğrencileri Bitirme Projesi Yarışması'nın başvuru süresi; duyuru ve teslim tarihlerinin yakınlığı nedeniyle projelerini duyurulan süre içinde tamamlayamayan katılımcılar için uzatıldı.

2017–2018 akademik yılı, Şubat ya da Haziran dönemine ait bitirme projelerinin internet ortamına yüklenmesi için son başvuru tarihi 18 Kasım 2018 Pazar 23:59’a kadar uzatıldı.

Bu süre içerisinde başvurusunu eksiksiz tamamlayan katılımcıların, istenilen diğer belgeleri posta veya kargo yoluyla teslim etme süresi ise 26 Kasım Pazartesi günü saat 17:00’a kadar uzatıldı.

Reklam Goruntulenme Bolumu

Genç mimarların mesleğe ve mimarlık ortamının dinamizmine olan katkılarını ve farklı disiplinlerin mimarlık pratiğinin gelişimindeki etkisini vurgulamak üzere oluşturulan 2018 yılı jürisinde, mimarlık ortamının farklı alanlarına katkılarıyla tanınan mimarlar Ömer Emre Şavural, Ayşin Sevgi Karakurt, Cumhur Keskinok, Eser Köken İşleyici ve Ragıp Güneş Göçek yer alıyor. Yarışmanın raportörü ise Nesli Naz Aksu.

ARCHIPRIX – Türkiye 2018'in bir araya getireceği genç mimarlar, bu yıl ödüllerini, 7 Aralık 2018 tarihinde Ankara'da düzenlenecek ödül töreninde alacak.