ARCHITECT@WORK İstanbul 2018



Avrupa’da 14 ülkede ve 24 şehirde düzenlenen ARCHITECT@WORK, yeniliğe odaklı konsepti ile Türkiye’deki mimar, iç mimar ve yapı uzmanlarının ilgisini çekmeye devam ediyor. Bu yıl üçüncüsü düzenlenen ARCHITECT@WORK İstanbul, 23-24 Kasım 2018 tarihlerinde, İstanbul Fuar Merkezi'nde ziyaretçilerini ağırlayacak.

Mimarlar, iç mimarlar ve yapı uzmanları için inovasyon odaklı iletişim günleri

Sadece yenilikçi ürünlerin sergilendiği etkinlikte, geçen yıl 1696 mimar, iç mimar ve yapı uzmanı, üretici ve marka temsilcileri tarafından sergilenen 250’den fazla yenilikçi ürünle buluştu. Yalnızca mimarlar, iç mimarlar, tasarımcılar ve diğer yapı uzmanlarının katılımına açık düzenlenen ARCHITECT@WORK, ziyaretçilerin özel kayıt sistemi ile davet edildiği seçkin bir etkinlik. Ziyaretçilerle katılımcılar gün boyu ücretsiz ikram servisi yapılan lounge alanlarında bir araya gelerek, bu profesyonel etkinlik ortamına katkıda bulunuyor. 

Reklam Goruntulenme Bolumu

Sergilenmek istenen ürünler mimar ve iç mimarlardan oluşan bağımsız bir heyet tarafından yenilikçi özelliklerine göre ciddi seçim kriterlerine tabi tutulurken, sadece heyetin onay verdiği ürünlerin ARCHITECT@WORK İstanbul’da sergilenmesine izin veriliyor.

Yenilikçi ürünlerin yanı sıra her yıl heyet tarafından belirlenen temaya ilişkin malzeme alanları, fotoğraf sergileri, sanat galerisi gibi birçok yan etkinlik de ziyaretçilerin beğenisine sunuluyor. Bu yıl “Ahşap” temasıyla gerçekleştirilecek seminerlerde ünlü mimarlar deneyimlerini ziyaretçilerle paylaşacak.

Ayrıntılı bilgi için tıklayın.