ARCHITECT@WORK İstanbul 2019 Tamamlandı



01 - 02 Kasım tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen ARCHITECT@WORK İstanbul'da, toplam 2189 mimar, iç mimar, tasarımcı ve yapı uzmanı 250’den fazla yenilikçi ürünle tanışma şansı yakaladı.

Reklam Goruntulenme Bolumu

15 farklı ülkede ve 30 şehirde düzenlenen, Creative Fo(u)r adlı dört Belçikalı iç mimar tarafından tasarlanan ARCHITECT@WORK, yarattığı konsept ile yeniliğe farklı bakış açısını İstanbul Fuar Merkezi’nde ziyaretçilerine yansıttı.

ARCHITECT@WORK İstanbul bu yıl da ziyaretçilerin ilgisini çekmeyi başardı
Mimari ve tasarım alanlarında birçok trende ışık tutarak alanında saygın ihtisas fuarlarından biri haline gelen ARCHITECT@WORK İstanbul’un bu seneki teması “Future Proof”, Material District’in “Fantastic Future” adlı malzeme sergisi, World Architects’in proje sergisi, DAPh’ın fotoğraf sergisi ve deǧerli mimar konuşmacıların seminerleri ile desteklendi.

Asér Gimenez Ortega (MVRDV), Burak Ünder (Ünder Mimarlık), Cem Sorguç (CM Mimarlık), Durmuş Dilekci (Dilekci Mimarlik), Efe Gözen (Fabb), Han Tümertekin (Mimarlar ve Han Tümertekin), Melike Altınışık'ın (Melike Altınışık Architects) yer aldıǧı seminerler ilgi gördü.