ARDEX AR 300 Multimörtel: Tek Üründe Sayısız Çözüm



Boşluk doldurma

Her türlü delik, çatlak, boşluk ve kırıklar ARDEX AR 300 Multimörtel ile zahmetsizce tamir ediliyor ve dolduruluyor. Ürün kolayca uygulanabiliyor ve inşaatta hızlı ilerlemeyi sağlıyor.

Dengeleme, Doldurma ve Sıvama

Bir tamir harcında bulunan her şey ARDEX AR 300 Multimörtel da mevcut; duvar ve zemin tamiri olanağı sağlar. Bununla birlikte tabaka kalınlıkları 2 milimetreden 30 milimetreye kadar dolgu yapar.

Yapı Panelleri Montajı

ARDEX AR 300 Multimörtel ile yapı panelleri; alçı ve çimento plakalar, yalıtım plakaları gibi ürünler mükemmel bir şekilde yapışıyor. Ürün bozuk zeminleri doldurmak için hızlı alternatif sunuyor. Ürün bununla birlikte boru tesisat ve boşluklarının kapatılmasında, niş gibi tasarımsal şekillerin tuğla ile yapılmasına yardımcı oluyor.

Tuğla / Gazbeton Yapıştırma

ARDEX AR 300 Multimörtel gazbeton, tuğla ve kireçtaşını yapıştırıyor.

Seramik Döşeme

Son olarak ARDEX AR 300 Multimörtel seramik yapıştırmada da başarısını gösteriyor. Seramik, porselen ve çinilerde; küçük, dar ve iddialı zeminler, örneğin yaşam alanlarının banyo ve mutfakları, plakaları problemsiz yapıştırır. EN 12004’e göre C1 FT sınıfındadır.

Düşük Emisyon

ARDEX AR 300 Multimörtel sayısız olası uygulamalarının yanı sıra kolay ve hızlı kullanımı ile de ön plana çıkıyor. ARDEX AR 300; EC 1 R olarak onaylandığından ‘’düşük emisyonlu’’ olarak adlandırıldı. Bu bakımdan da üst kalitede ultra modern bir yapı malzemesi özelliğini taşıyor. Temiz bir çevre için, kullanıcı ve tüketicilerin sağlıklarının korunması için güvenli ortamlar sunuyor.

Ürün Özellikleri

• İç ve dış mekanlarda, duvarda ve zeminde dolgu uygulamaları için
• Tuğla, kireç taşı ve gaz beton gibi taşların yapıştırılmasında
• Seramik ve porselen seramiklerin yapıştırılmasında, EN 12004’e göre C1 FT sınıfında
• Düşük rötre özelliği ve kullanım kolaylığı
• 2 mm’den 30 mm’ye kadar tabaka kalınlıkları
• 2 saat sonra üzerinde yürünebilir
• Sünger veya çelik mala ile istenilen kıvamda son kat yüzeyi elde edilir
• Su ve hava koşullarına uygun

Detaylı bilgi talebi için tıklayınız.

Reklam Goruntulenme Bolumu