ARMADA Groupe, Yapı Fuarı Turkeybuild 2019’a Katılıyor



18-22 Haziran tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek fuarda 3. Salon B140 no’lu standda yerini alan ARMADA Groupe, SurPlot ve SUPPORT markalı yükseltilmiş döşeme sistemleri, ARMWOOD ahşap, ARMSTONE taş kaplama ürünleri ile AquaVerde yeşil çatı-yeşil duvar ve peyzajda sert zemin elemanları ürünlerini sergileyecek.

Faaliyetlerine ilk olarak 1994 yılında, yalıtım sorununa garantili çözümler sunma hedefi ile ARMADA Yalıtım olarak başlayan ARMADA Groupe, 2001 yılında SUPPORT Yükseltilmiş Döşeme Sistemleri’ni üretmeye başlamıştır. Klasik inşaat yöntemlerine alternatif çözümler sunan yüksek döşeme sistemlerinin Türkiye’deki ilk üreticisi olmanın haklı gururunu yaşayan ARMADA Groupe peyzajın her alanında edindiği 25 yıllık tecrübesiyle sektöre katkılar sunmaktadır.

Reklam Goruntulenme Bolumu

Ürettiği TSE kriterlerine sahip SUPPORT ve SurPlot Sistemleri, günümüzde 65 farklı ülkeye ihraç eden ARMADA Groupe, uzun yıllardır Finlandiyalı SWM firmasının Türkiye temsilciliğini yürütmekte ve ahşap ürünlerinde ARMWOOD markası ile hizmet vermektedir. Taş ürünlerinde ise Hollandalı MBI firması iş ortaklığı ile ARMSTONE markalı prekast taş ürünlerini, yurtiçi müşterilerine sunmaktadır. Aynı zamanda dünyaca ünlü Fransız havuz markası Desjoyaux ’un Türkiye Distribütörü olan ARMADA Groupe 25 yıllık tüm deneyim, bilgi ve birikimi ile havuz kurulumunda önemli projeler gerçekleştirmiş ve peyzajın tüm alanında olduğu gibi bu alanda da başarısını kanıtlamıştır.

ARMADA Groupe, diğer çözüm ortakları Hollandalı NOPHADRAİN ve Alman Ritter firması ile birlikte yeşil çatı-yeşil duvar ve peyzajda sert zemin elemanları konusunda AquaVerde markasıyla mimarlara, şehir planlamasında klasik yöntemlerde mümkün olmayan esnekliği sağlamayı hedefliyor. Estetik ve çevreci yaşam alanlarının kurulmasını sağlayan ve metropole nefes aldıran çözümler sunan AquaVerde, araç ve yaya trafiğine uygun inovatif ürün yelpazesi ile geçen yıl olduğu gibi bu yıl da fuarın öne çıkan markası olacaktır.

Ar-Ge çalışmalarını merkezine alarak sürekli olarak gelişimin öncüsü olma misyonuyla hareket eden ve inşaat sektöründe uzun yıllar gösterdiği istikrar ve ürettiği ürünler ile değer yaratmaya devam eden ARMADA Groupe, fuarda sektör profesyonelleri ve ziyaretçiler ile buluşmaya hazırlanıyor.