Artema AquaHeat Banyo ve Duş Sistemleri



Artema’nın AquaHeat termostatik banyo ve duş bataryaları, kullanıcıya suyu istediği sıcaklığa ayarlama ve sabit tutma imkanı veriyor. Duş sırasında, evin başka bir noktasında su kullanılsa bile, sıcaklığı değiştirmiyor. Ankastre modelleri de bulunan bataryalar, 3 farklı akış sistemine sahip el duşunun yanı sıra, kare ya da yuvarlak formlu tepe duşlarıyla tamamlanabiliyor.

Reklam Goruntulenme Bolumu

Su sıcaklığı, duş almak için en güvenli ve ideal sıcaklık olan 38ºC’nin üstüne çıkarılmak istendiğinde, emniyet butonunun kullanılması gerektiğinden, termostatik bataryalar özellikle çocuklar için yanma riskini ortadan kaldırıyor. Özel teknolojisi sayesinde, AquaHeat bataryaların gövdesi her zaman güvenli bir sıcaklıkta kalıyor. Böylece çocuklar bataryanın yüzeyine dokunsa bile elleri yanmıyor.

Artema AquaHeat termostatik banyo ve duş bataryaları, her açışta suyun aynı sıcaklıkta akmasını sağlayarak, istenilen sıcaklığa gelene kadar suyun boşa harcanmasına engel oluyor. Bataryaların tasarruf butonu sayesinde ise su kademeli olarak açılarak %50’ye varan su tasarrufu elde ediliyor.