artstone ile beyaz şıklığı…



Ladrillo Blanca

Bu sezonun en gözde renklerinden olan beyazın, saflığı mekanlara aydınlık bir hava katarken ferahlık da veriyor. Özellikle fon olarak tercih edilen beyaz renk ile hemen hemen her renk ve her stilde mobilya kolaylıkla uyum sağlıyor. Hijyenin önem kazandığı mutfak, banyo gibi mekanlarda en çok tercih edilen Lascas Blanca ve hem modern, hem de provensal tarzla uyum sağlayan Ladrillo Blanca bu sezon artstone’un en gözde modelleri arasında. Serinin bir diğer ürünü olan Pirenaica Blanca ise beyaza boyanmış kırık kayrak taşının en güzel halini sunuyor.


Lascas Blanca

MSD Mobilya ve Dekorasyon

MSD Mobilya ve Dekorasyon distribütörlüğünde Türkiye’de satışa sunulan doğal görünümü ve kolay uygulanabilir yapısı ile öne çıkan artstone paneller, pek çok şık ve önemli mekanın dekorasyonunda kullanılıyor. Yapısı gereği tasarımda çok yönlülüğe izin veren bir ürün olan artstone, esnek yapısı, hafifliği ve gerçeğe yakın dokusuyla mekanlara hayat veriyor.

2011 yılının yaz aylarında yeni ürün serilerini çıkarmaya hazırlanan marka, farklı modellerle ürün yelpazesini daha da zenginleştirmeyi planlıyor.


Pirenaica Blanca

artstone’daki sürprizleri takip edin…

Dekoratif duvar panellerinin öncü isimleri arasında yer alan artstone , uluslararası kalite ve çevre sertifikalarına sahip ürünlerine 5 yıl montaj garantisi veriyor.

Sosyal medyanın en popüler siteleri Twitter ve Facebook’ta sayfalarını açan artstone http://www.dressyourwall.net/ adresinden de her aya özel avantajlı yeni bir kampanya ile takipçilerini sevindiriyor.

Ürün görselleri için ilerleyiniz...




Ladrillo Blanca




Ladrillo Blanca




Ladrillo Blanca




Lascas Blanca




Lascas Blanca




Lascas Blanca




Pirenaica Blanca