Artstone Yeni Tuğla Ürün Serisi “Heritage”



Yapı 2017 İstanbul Fuarında kullanıcıyla buluşturduğu yeni ürün serisi Heritage, uzun yıllardır kalıcı, tekrarlanabilir, sürdürülebilir ve modüler bir şekilde farklı fuarlar ve sergilerde de kullanılabilir olan “konteynır” temalı Artstone standında tanıtıldı.



Artstone Panelleri; A2 Yanmazlık Sertifikalı, yangın, ısı, su ve neme dayanıklı, maksimum mukavemetli kompozit duvar kaplama ürünleri, dış hava şartları için de düşük genleşme oranına ve güneş ışınlarına karşı solmazlık özelliğine sahip. Özellikle panellerin performansı, insan sağlığını koruyan hammaddesi ve hafifliği öncelikli seçim kriterlerini oluşturuyor. Üretilen paneller için özel inorganik pigmentlerle renk kombinasyonları ve sonrasında yapılan özel boyama teknikleriyle yakalanan “doğala yakınlık” özelliği fark yaratıyor.


Üretim sürecinin yüzde 90’lık kısmının teknolojik, yüzde 10’luk kısmının el işçiliği ile gerçekleşiyor olması, dokuyu ve görüntüyü birebir yaratıyor. Boya konusunda Jotun, montaj konusunda Hilti markalarıyla yaptığı çözüm ortaklıklarıyla Artstone, ürünlerine uyguladığı ID numarası ve özel hologramla, kaliteye yönelik sektörel bir bilinçlendirme sağlıyor.

Reklam Goruntulenme Bolumu