Artstone'dan Yeni Seri: Karoart



Duvar kaplamaları ve duvar panelleri konusunda ürünler üreten Artstone, mimari projelere, alışveriş  merkezlerine, yönetim binalarına, ofislere, konutlara ve daha birçok bina türlerine hizmet eden özel duvar kaplama ürünlerini, yeni kimliği ve tasarım anlayışıyla mimarlık ofislerinin, proje  satınalmacılarının ve son kullanıcıların beğenisine sunuyor.

Karoart Serisi mekanları yaşanmışlık ve rustik-pastoral etkilerle donatıyor

Artstone, 2016 yılı itibariyle genişlettiği ürün gamıyla, mekanlarda “yaşanmışlık”ve “doğal ortam hissini” yaratıyor ve özel tasarım çizgisiyle sektörde çözüm ortağı olmaya devam ediyor. Artstone Yenilikçi Tasarım, Beton, Tuğla, Taş başlıkları altında topladığı doğal taş, beton, tuğla, ahşap, kaya ve oksit görünümündeki ürün koleksiyonlarına Karoart serisini de ekledi.

Versailles, Epicure, Plafont, Vermont, Margaux, Grenier, Arietta, Broderie, Bois, Florenz, Daisy, Fontenay ve Victorian isimli ürün serisi, çiçek işlemeli, geometrik, bezemeli ve ikonik motiflerden oluşuyor. Ürünler mekanda  barok, nostaljik, romantik, rustik ve pastoral etkiler yaratıyor. Karoart serisi, desen ve dokusu, farklı renk alternatifleri ve üç boyutlu görünümüyle yarattığı ışık-gölge oyunlarıyla, mekanı lüks, asalet, ihtişam, güven, sağlamlık, cömertlik ve yaşanmışlık hissiyle dolduruyor.

Oksitleme ve özel boyama tekniğiyle yarı antik görüntüye sahip olan seri, restoranlar, özel mekanlar, galeriler, yönetim binaları veya tasarım meraklılarının evlerinin duvarlarında ve tavanlarında kullanılıyor.Limon yeşilleri, bakırlar, bronzlar, pirinçler, pastel pembeler, antrasitler, hardal renkleri, mavi-griler, gece mavileri bu seride bulunuyor.