AS-EL'in Hedefi Afrika Pazarı



Saray Alüminyum'un 23 senedir Ege bölge distribütörü olan As-El, sattığı ürünleri verdiği teknik destek ile denetleyerek kaliteli hizmet anlayışını korumayı ilke ediniyor. 1994 yılında tüm Ege Bölgesi'nde uygulama yapan firmalara toptan satış ve pazarlama ağı kurduklarını ve Çanakkale’den Afyon’a, Denizli’den Muğla’ya bir çok ile hizmet verdiklerini kaydeden As-El Genel Müdürü Doğuş Bayır; yurt dışı fuarlara katılarak sektörlerindeki teknolojik gelişmeleri de yakından takip ettiklerini söyledi. Yurt dışındaki projeleri de incelediklerini belirten Bayır, sözlerine şöyle devam etti:

''Şu an özellikle gelişmekte olan Afrika ülkeleriyle görüşme ve temaslarımız bulunuyor. Önümüzdeki günlerde Gine ziyaretim olacak. Gine’den bazı firmalarla birlikte çözüm ortaklarımızın da katılımıyla bazı projeler gerçekleştireceğiz. Oradaki bağlantılarımızı güçlendirerek, buradaki çözüm ortaklarımız için aracı olacak temaslarda bulunacağız. Böylelikle ürünlerimizin satışını oraya da gerçekleştirmiş olacağız. Bunun dışında İzmir’de yapılacak 16 gökdelen var. Şu an proje aşamasındalar ve bazılarında As-El Mimari Sistemler imzası olsun istiyorum. Bununla ilgili temaslarımız da sürüyor'' dedi.

Ege Bölgesi'nde 12 ilde 3000 atölyenin tedarikçisi durumunda olan As-El, 1978 yılında iş adamı Tacettin Bayır tarafından As-El Panjur olarak kuruldu. Çözüm ortaklarına sağladığı alüminyum cephe sistemleri, ısı yalıtımlı alüminyum doğrama profilleri, hareketli cephe güneş kırıcılar, kayar panjur sistemleri, dış cephe kompozit kaplamalar, küpeşte ve korkuluklar, ahşap görünümlü pergola ve kaplamalar, otomatik panjurlar ile kendi sektöründe lider olan As-El; projeye uygun yapı sistemleri konusunda uzman bir kadro ile projelendirme hizmeti sunuyor. As-El, projenin uygulanması sırasında da teknik destek veriyor.