Jazz Gecelerine Lumina İmzası



Temsilciliğini yürüttüğü Avrupa'nın ünlü aydınlatma markalarını Türkiye'ye taşıyan Lumina Aydınlatma, aydınlatmasını yaptığı dev projeler kadar kültürel ve sanatsal etkinliklere verdiği destekle de sektöre katkıda bulunmaya devam ediyor. Aydınlatma sponsorluğunu Lumina'nın gerçekleştirdiği 290 metrekarelik kışlık mekanında 140 kişilik kapasitesiyle hizmet veren İstanbul Jazz Center'da, Avrupa'nın dev aydınlatma firması Delta Light'tan çeşitli ürünler kullanılarak aydınlatma yapıldı.

Mimari projesini Övün Bilem'in gerçekleştirdiği mekanın genel aydınlatmasında, Delta Light'ın "Grid in 2" yönlendirilebilir spotları kullanılırken, sahne aydınlatmasında ise Delta Light'ın çerçevesiz "Grid in ZB" dar açılı halojen spot armatürleri tercih edildi. Duvarlarda kullanılan mekanın genel görüntüsüne uyumlu, Delta Light'ın dekoratif Solıd apliklerıyle indirekt aydınlatma sağlanırken, bar üzerinde ise yine Delta Light'ın "Stüdyo Z" sarkıt armatürleriyle şık bir ambiyans yaratıldı.

Ayrıca, bir aydınlatma otomasyon sistemine bağlanan aydınlatma ürünlerinin hepsi, isteğe ve mekanda gerçekleştirilen etkinliğe göre ayarlanabilir hale getirildi.

www.lumina.com.tr