Asmalımescit’in Gözdesi Lokal Asmalı, L-Acoustics ile Yenilendi



Beyoğlu, Asmalımescit bölgesi denince akla gelen ilk mekanlardan biri olan Lokal Asmalı, yenilenen yüzüyle, bu yazın en renkli buluşma noktalarından birisi haline geldi. Ses sistemlerini Elit Işık/Ses Teknolojileri’nin distribütörü olduğu L-Acoustics ürünleriyle yenileyen Lokal Asmalı, farklı lezzetlerin vazgeçilmez mekanı olmanın yanı sıra, ses sistemlerinin kalitesiyle de artık fark yaratıyor.

Minimalist dekoruyla hem göze hem de damağa hitap eden, After Work partileri, Perşembe ve Cuma günlerine özel partileriyle eğlencenin farklı çeşitlerine ev sahipliği yapan Lokal Asmalı’nın açık mutfağı, yemeklerin nasıl hazırlandığı izlenebiliyor, gün boyunca projeksiyondan beyaz perdeye yansıyan film ve videolarla keyifli vakit geçirilebiliyor.



Oldies, disco, synth pop, funk ve house ritimlerinden parçalarla keyifli vakit geçirilebilen Lokal Asmalı’nın ses sistemlerinde, dünya lideri bir marka olan L-Acoustics ürünleri tercih edildi. Elit Işık/Ses Teknolojileri mekan içerisine 2 L-Acoustics 108P hoparlör ve L-Acoustics SB15P subwoofer yerleştirdi. Bir Asmalımescit klasiği olan Lokal Asmalı, müdavimlerine ses sistemlerindeki bu değişiklikle dinleyecekleri müzikte bile kalite farkı sunmayı hedefliyor.