Ateco Zemin’den Etkili Bir Paspas Sistemi



AVM, rezidans, fabrika gibi yoğun kullanılan bina girişlerinde ve insan sirkülasyonun yoğun olduğu yerlerde kirler ayakkabı yoluyla taşındığı için kapı önlerinde doğru paspas seçimi büyük rol oynuyor. Bu farkındalıkla Ateco Zemin, kendi üretimi Alüminyum Paspasları ile genel mekanlardaki temizliğin doğru adresi olarak öne çıkıyor.

Reklam Goruntulenme Bolumu

Yağmuru yoğun olarak yaşadığımız günlerde binaya her giren kişi içeriye ayakkabı tabanında yaklaşık 7 gr toz taşıyor. Bu toz ve kir bina içine girdikten sonra koridorlarda, odalarda serbestçe dolaşıyor ve sadece zeminde değil, masaların üzerinde, raflarda, mutfakta ve bina içindeki tüm kirin oluşum nedeni oluyor.

Bina girişinin dışına yerleştirilen dayanıklı bir paspas sistemi ayakkabı tabanlarındaki çamur ve tozu tutarak kirlere karşı ilk savunma hattını oluşturur. Kıvırcık, kauçuk ya da yuvarlak fırça paspaslar dış mekanlarda en çok tercih edilen paspas yüzeyleri olarak öne çıkıyor. Bir sonraki paspas sistemi içeriye doğru ilerlediğimizde döner kapı, kapı girişleri ile resepsiyon alanları, asansörler, merdiven çıkışları vs. gibi binanın farklı alanlarında toz ve neme maruz kaldığı için halı yüzeyli nem alıcı paspas tercih ediliyor.