Ateco’dan Diffrient World Koltuklar’da Yılsonu Kampanyası



Ateco Diffrient World Koltuk Yılsonu Kampanyası: Net %50 İndirim

Oturak ve Sırt Kısmı Fileli Koltuklar 2500 TL + Kdv (Net %50 İndirimli Fiyat)

Sırt File, Oturak Kısmı Kumaş Koltuklar 2750 TL+ Kdv (Net %50 İndirimli Fiyat)

Stoklarla sınırlı

İstanbul Stoklarda bulunan renk ve miktarlarla sınırlı ve geçerli kampanyadır.

 

*

Diffrient World Koltuk Özellikleri
Ateco Diffrient World çalışma koltuğu kullanım kolaylığı ve zahmetsiz işlevssellik sunmak için tasarlanmıştır. Kullanıcıyla birlikte hareket edecek şekilde otomatik olarak ayarlanan, ağırlığa duyarlı yaslanma ve koltuğun arkasına takılan kolçaklar, kullanıcıya ergonomik rahatlık sağlamaktadır. Tasarımı, geleneksel mekanizmalara duyulan ihtiyacı ortadan kaldırır, fizik yasalarını ve kullanıcının vücut ağırlığını kullanarak, mükemmel bir konfor sunmaktadır.

Reklam Goruntulenme Bolumu

Görünmez Yaslanma Mekanizması
Diffrient World Çalışma Koltuğu fizik yasaları çerçevesinde; kullanıcının her yaslanmasında rahatlığını sağlamak için vücut ağırlığını kullanır. Mekanizmasız yaslanma ve maksimum oturma rahatlığı için tüm hareket aralığı boyunca otomatik dengeli desteği, sandalyenin üç parçalı özel dikiş formundan ve eğrisel yüzeyli file arkalığından alır.

Duyarlı Destek
Diffrient World Çalışma Koltuğu, fizik kurallarını kullanarak elle ayarlama gerektiren ayrı bir bel desteğini ortadan kaldırmıştır. Patentli Form Algılama Mesh Teknolojisi ile koltuğun yaslanma bölümü, kullanıcının tüm sırtına mükemmel uyum sağlar, kişiye özel yapılmış hissi verir.

Rahat Oturuş
Diffrient World Çalışma Koltuğu, uzmanlıkla tasarlanan minder (kumaş veya file) sistemiyle, sektörde önde gelen ergonomik koltuklardan biri haline gelmiştir. Koltuk minderinin etrafında tam bir çerçeve olmaması sayesinde dizlerin altındaki stres noktalarına olan basıncı azaltan Diffrient World, vücut konturlarına uygun bir oturum sağlar.