Atel Aydınlatma’ya Filibe’deki Fuardan En İyi Stant Ödülü



Bulgaristan’ın ikinci büyük kenti Filibe’de, düzenlenen 74. Uluslararası Teknik Fuarı’nın (International Technical Fair Plovdiv - 2018) açılışını Bulgaristan Başbakan Yardımcısı Tomislav Donçev yaptı. 35 ülkeden 550'den fazla şirket katıldığı Uluslararası Teknik Fuarı’na; Türkiye’den de, aralarında Atel Aydınlatma’nın da bulunduğu 10 firma katıldı. Fuarda en çok temsil edilen ülkeler Almanya, İtalya, Hindistan, Romanya ve Türkiye oldu.

Reklam Goruntulenme Bolumu

İş dünyasının en büyük buluşması olarak bilinen Filibe Uluslararası Teknik Fuarı’nda 50 metrekarelik stantla en büyük stantlardan birine sahip olan Atel Aydınlatma ürünlerini ziyaretçilerle buluşturdu. Atel Aydınlatma’nın standını Türkiye’nin Filibe (Plovdiv) Başkonsolosu Hüseyin Ergani ve Filibe Ticaret Ataşesi Mehmet Ali Erdem de ziyaret etti.

“En İyi Stant Tasarımı” Ödülü
Atel Aydınlatma, fuarda “En İyi Stant Tasarımı” ödülüne değer görüldü. Ödülü, Atel Aydınlatma kurucusu Hamdi Ataoğlu aldı. Ataoğlu, yaptığı açıklamada; “Atel Aydınlatma olarak fuara katılma şansı veren organizatörlere teşekkür ederim. Atel Aydınlatma’yı ‘en iyi stant tasarımı’ ödülüne layık gören jüri üyelerine de müteşekkiriz. Fuardaki stantta görev alan Atel ekibi önemli başarılara imza attı. Bu ödülü almamızda en büyük başarı başta Nihan Töle ve İbrahim Şahin olmak üzere tüm Atel ailesinindir. Yeni projelerle emin adımlarla yürüyoruz” dedi.

Atel, Yeni Pazarlara Açılıyor
Projelere özel iç ve dış mekân led aydınlatma ürünleri üretimi yapan Atel’in ürünleri, mimarlar tarafından Türkiye’de önemli yapılarda tercih ediliyor. Filibe’deki fuarda da, bu projelerle ilgili örneklerini Avrupa pazarı müşterileri ile paylaşan Atel, aydınlatma sektöründe yeni işbirliği alanları geliştirme fırsatı buldu.