Attaleia Shine, Antalya'da Bir Kraliyet Sarayı




























Antalya Belek'te açılan Attaleia Shine Tennis, Golf & Spa Luxury Hotel, şık ve ferah mimarisyle daha ilk adımda ziyaretçilerini sarıyor. Doğanın yeşille maviyi tüm göz alıcılığı ile birleştirdiği kapıdan muhteşem su gösterisini seyrederek otele giren ziyaretçiler, Paris'ten getirtilmiş olan antika bir heykel ve Viktoryen tarzı ahşap bir masanın üzerine doldurulmuş tavuskuşlarının olduğu kocaman bir kafes ile karşılaşacaklar.



Lüks ve konforu aynı çatı altında sunan Attaleia Shine Tennis, Golf & Spa Luxury Hotel'in ilk durağı lobideki oturma elemanları arasında Rem Koolhas'ın, Mark Newson'ın, otelin iç mimarı Eren Yorulmazer'in ve III. Napoleon döneminin tasarımları dikkat çekiyor.





Ünlü iç mimar Eren Yorulmazer'in hayallerini gerçeğe dönüştürdüğü asalet ve aşk temalı otelin odaları tasarlanırken banyodan duvar kağıdına kadar herşey büyük bir özenle seçilmiş, turkuaz, mor, kırmızı ve altın tonlar kullanılmış. Bunun yanı sıra Yorulmazer, otelin restoranlarının hepsini ayrı bir konseptte tasarlayarak et lokantasını ahşap, balık lokantasını beyaz ve minimal, Çin lokantasını kırmızı ve Türk lokantasını turkuvaz renklerde kurgulamış.