Autodesk 2006 Yazılımları Geldi

Autodesk, yazılım portfolyosunun yeni sürümlerini duyurdu. Autodesk 2006 ürün ailesi, kullanıcılara sayısal tasarım verilerini yaratma, yönetme ve paylaşmada çok güçlü araçlar sunuyor. Bu yazılımlar, 2 boyutlu çizim, temel kavramsal tasarım, ileri 3 boyutlu modelleme, canlandırma, veri yönetimi ve işbirliği için ideal çözümler sağlıyor. Üretkenlik ve günlük çizim işlerini hızlandırmak üzerine odaklanan yeni sürümler, mekanik tasarım, yapı tasarımı, altyapı (İnşaat ve Arazi Uygulamaları, Haritacılık ve GIS) ve çoğulortam endüstrilerinde faaliyet gösterenlere, fikirlerini gerçekleştirmede yardımcı olacak araçlar sunuyor.

Mühendisler, mimarlar ve tasarımcılar arasında endüstri standardı olan AutoCAD, 20. sürümü AutoCAD 2006 ile üretkenlikte yeni seviyeyi belirliyor. Yazılımların 2006 sürümleri, şu ana kadar hazırlanan en güçlü ürün ailesini oluşturuyor. Her biri kendi başına önemli yenilikler içeren 2006 serisi yazılımlar, birbirleriyle de uyumlu çalışabiliyor.

Autodesk 2006 ürün ailesinin önde gelen yazılımları:

Autodesk Inventor 10, dünyanın en fazla satan 3 boyutlu mekanik tasarım yazılımı olma ünvanını 4. yılında da koruyor. Autodesk Inventor 10, yeni “işlevsel tasarım” kavramı ile mühendislikte zaman kaybını önleyerek, kullanıcılarına zaman ve maliyet tasarrufu sağlıyor.
Autodesk Civil 3D 2006, endüstrinin en özgün 3 boyutlu arazi ve inşaat mühendisliği yazılımı olarak, dinamik tasarım modeli ile projelerin daha hızlı ve hassas tamamlanmasına yardım ediyor.

Autodesk Map 3D 2006, CAD ve GIS verilerini özgün konumsal araçlarla birleştiriyor, haritacılık ve GIS uygulamalarında başka yazılımlarda elde edemeyeceğiniz olanaklar sunuyor.
Autodesk Revit Building 8, bilgisayar destekli tasarımda son noktayı temsil eden Yapı Bilgi Sistemi teknolojisi ile, mimar ve tasarımcıların tek ve bütüncül bir yapı modeli üzerinde çalışmalarını sağlayarak, zamandan ve paradan tasarruf yapılmasını sağlıyor.

AutoCAD 2006, dünyanın önde gelen CAD yazılımı olma özelliğini koruyor ve 2 boyutlu çizim, temel kavramsal tasarım, detaylandırma ve tasarım dokümantasyonu alanlarında kullanımını, yeni özellikleriyle zenginleştiriyor.

Autodesk DWF Composer ve DWF Viewer, tasarım ve çizim yapanların, dokümanlarını diğer çalışma arkadaşlarıyla veya müşterileriyle paylaşmalarını ve revizyon yapmalarını sağlıyor. Üstelik bu ortam, hassas ve hızlı çalışmaya olanak tanıyor ve temel tasarım verisiyle entegre çalışıyor.

Autodesk’in tasarıma yaklaşımı oldukça basit: kullanıcılarına fikirlerini gerçekleştirmede yardımcı olmak, bunun da hızlı ve kolay olmasını sağlamak. Bu ise, sadece daha hızlı çalışan programlar üretmek anlamına gelmiyor; Autodesk tasarım gruplarıyla işbirliği içinde olarak, nasıl çalıştıklarını da anlıyor. Bu işbirliğinin sonucu olarak, Autodesk’in yeni ürünleri, sürece odaklı iyileştirmelerle donatılıyor. Yazılımlar ister gökdelen tasarımında kullanılsın, ister bir köprü veya imalat makinesi tasarlansın, Autodesk tasarım çözümleri işi, doğru, hassas ve zamanında bitirebilmek için kullanıcılarına yardım ediyor.

Yeni özelliklerle donatılmış Autodesk 2006 ürün ailesi hakkında detaylı bilgi almak için, Autodesk Yetkili Satıcıları ile temasa geçiniz.


SAYISAL GRAFİK™
1992 yılında İstanbul’da kurulmuş olan SAYISAL GRAFİK, Bilgisayar Destekli Tasarım, Mühendislik, Çizim, İmalat, Görselleştirme, Canlandırma, Videografik, Bilimsel Uygulamalar; Coğrafi Bilgi Sistemleri, Bilgisayar Grafik Sistemleri, Çoğulortam (multimedia) Uygulamaları ve Veri Yönetimi alanlarında dünyada yaygın kullanılan en gelişmiş ürünlere dayalı uygun çözümleri ülkemiz yararına kullanıma sunmak ve bu ürünler ile uyumlu yerli yazılımların geliştirilebilmesini sağlamak amacındadır.

Çözümlerini dünya endüstri standardı AutoCAD yazılımının yaratıcısı, dünya CAD/CAM/CAE/GIS yazılım pazarı lideri Autodesk’in temel tasarım araçlarına dayandıran SAYISAL GRAFİK, 1 Eylül 1992’de Autodesk’in Türkiye’deki tek Yetkili Dağıtıcısı unvanını almıştır.

Ülke çıkarlarını ön planda tutmayı, sektörel, toplumsal ve çevresel sorumluluklarını hiçbir zaman unutmamayı ilke edinmiş olan SAYISAL GRAFİK’in çözüm ürettiği pazarlar, Mekanik Tasarım ve İmalat, Yapı Tasarımı, İnşaat ve Arazi Uygulamaları, Haritacılık ve Coğrafi Bilgi Sistemleri ve Çoğulortam (Görselleştirme, Canlandırma, Videografik) olarak sıralanmaktadır.

Yukarıda adı geçen Autodesk ürünleri, Autodesk Inc.’in tescilli markalarıdır ve tüm hakları Autodesk Inc.’e aittir.

SAYISAL GRAFİK, SAYISAL GRAFİK Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’nin tescilli markasıdır ve tüm hakları SAYISAL GRAFİK Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’ne aittir.