Autodesk Türkçe Web Sitesi Açıldı!



Autodesk Türkiye, ürünleri ile ilgili detaylı bilgi içeren ve deneme sürümlerinin ücretsiz olarak indirilmesine imkan veren Türkçe web sitesini kullanıcılarına sundu. Mimarlık, mühendislik ve inşaat, otomotiv ve ulaştırma, kamu ve yerel yönetimler, imalat, medya ve eğlence sektörlerine özel ürünler sunan Autodesk Türkiye, Türkçe web sitesinde tüm ürünleri ile ilgili detaylı bilginin yanı sıra promosyonlara ve dönemsel kampanyalara da yer veriyor.

Türkiye’deki Autodesk kullanıcılarını bir platformda toplamayı hedefleyen sitede, çeşitli konu başlıkları altında kullanıcılara destek sunuluyor. Web sitesinde, 'ürün desteği', 'lisanslama, kaydolma ve etkinleştirme', 'topluluklar/eşdüzey (P2P) etkileşim', 'hizmetler' ve 'öğrenme ve eğitim' alanlarında online hizmet ve danışmanlık veriliyor. Aranabilir bilgi tabanı, abonelik desteği, bayilere erişim, Autodesk sertifikasyonu gibi konularda geniş içerikli bir rehber niteliğinde olan site, tartışma gruplarına erişim sağlayarak Autodesk kullancılarını bir araya getiriyor.

Kullanıcılar, Autodesk Türkiye tarafından sunulan Türkçe web sitesinden, Autodesk ürünlerinin güncel deneme sürümlerini de ücretsiz olarak indirebiliyor.