Autodesk'ten AutoCAD Kullanıcılarına Büyük Fırsat



Autodesk Türkiye, lider 2 boyutlu çizim yazılımı AutoCAD LT kullanıcılarına, çok özel bir fiyat ile, dünyada en yaygın kullanılan Bilgisayar Destekli Tasarım (CAD) yazılımı AutoCAD 2009 sahibi olma fırsatı sunuyor.

Autodesk'in başlattığı kampanya ile AutoCAD LT 2006, 2007, 2008 ve 2009 sürümlerine sahip olan kullanıcılar 1.499Euro ödeyerek, AutoCAD 2009 yazılımına sahip olabiliyor. 31 Ekim 2008 tarihinde son bulacak uygulama, bugüne kadar 2 boyutlu çizim yapmış ancak bundan sonra AutoCAD’in daha gelişmiş fonksiyonlarından 3 boyutlu ortamda faydalanmak isteyen profesyoneller için önemli bir fırsat.

AutoCAD LT kullanıcılarının var olan iş pratiklerine kolayca ekleyebilecekleri ve hızla adapte olabilecekleri AutoCAD 2009’un geliştirilmiş yeni kullanıcı arayüzü ve diğer yeni fonksiyonları, hızla ve kolayca verimliliği bir üst seviyeye taşıyor. Kullanıcılar, tümleşik-bedelsiz Autodesk Design Review yazılımı kullanılarak, elektronik görüntüleme ve işaretleme yapabiliyor ve tasarımlar kolaylıkla düzenleniyor. Yeni sürüm herhangi bir yerdeki herhangi birini yeniden gözden geçirme sürecine dâhil edebilme özelliği ile de dikkat çekiyor.

Daha detaylı bilgi için tıklayınız