AX3000 Yazılım Serisi artık Bricscad V10 İçerisinde de Çalışıyor



Bricscad Türkiye dağıtıcı firması MechSoft, AX3000 serisi yazılımların Bricscad V10 içerisinde de çalışabileceğini duyurdu. Yazılım, şu ana kadar sadece AutoCAD® ve Nemetschek’s All-Plan® içerisinde çalışmaktaydı. Sıhhi tesisat, ısıtma, havalandırma ve elektrik tesisatı ile ilgili tüm hesap ve planlama ihtiyaçları için entegre bir çözüm olma iddiasını taşıyan Ax3000, akıllı nesnelere bağlı olarak 3D tasarım yapılabilmesini sağlıyor. Ax3000 içerisinde analizden hesaplamaya ve modellemeye kadar bütün işlemler yapılabiliyor. Bricscad platformuna da taşınana bütün AX3000 modülleri, 9 dilde sunuluyor.

AX3000’in Bricscad üzerinde çalışmasından duydukları heyecanı dile getiren ESS EDV CEO’su Josef Gasser, "Bricsys takımı BRX API’sini geliştirirken mükemmel bir iş çıkarmış. Tek yapmamız gereken AutoCAD tabanlı kodumuzu, Bricscad için tekrar derlemek oldu. Bu esnada ihtiyacımız olan bazı eksik fonksiyonlar Bricsys tarafından BRX API’sine çok kısa zamanda eklendi. Bu sayede müşterilerimiz için ürün seçimlerinde serbestlik sunuyoruz. Ürünümüzde hiçbir değişiklik olmadığı halde, Bricscad fiyatlandırma politikasıyla ürünümüzü Bricscad ile birlikte çok daha fiyat avantajlı olarak kullanabilirsiniz” dedi.

Bricscad’in içerisinde çalışan mühendislik uygulamalarının sayısının her geçen gün artmasının, Bricscad’in ne kadar güçlü ve cazip bir platform olduğunu destekledeğini vurgulayan Bricsys Türkiye Ülke Müdürü ve MechSoft Mekanik ve Bilişim Çözümleri Satış ve Pazarlama Yöneticisi Gökhan Erdoğdu ise, konu hakkında şu açıklamayı yaptı:

"Bricscad içerisinde çalışan ürünler Dünya’nın dört bir yanında mühendislik sektörüne yönelik olarak çok daha fazla alana hitap eden yazılımlar içermektedir. Bricscad müşterileri profesyonel yazılımlarla çalışmayı benimsemişlerdir. AX3000’de müşteri ihtiyaçlarını karşılayacak güzel bir üründür. AX3000 ve Bricscad ile fiyat avantajlı bir şekilde çalışmalarınıza kaldığınız yerden devam edebilirsiniz".