Axor, Banyoları Kişiselleştirme İmkanı Sunuyor



Axor Evrensel Aksesuarları, tek tek veya banyolarda sistemli olarak kullanılabilir. Ayrıca mutfak için de uygun. Yeni ürünlerin 2014 sonbaharına sunulduğu koleksiyon, Axor ve mimar/ tasarımcı Antonio Citterio ile geliştirildi.

Yeni koleksiyonla ilgili konuşan Axor Başkanı Philippe Grohe, “Tek tek kullanımın dışında, yüksek kaliteli parçalar görsel olarak zenginlik ve aksesuar çözümleri sunuyor. Bunlar tekrar tekrar organize edilebilir veya daha fazla parça eklenebilir. Yani, müşteri ihtiyacına göre odayı düzenlemek daha da kolaylaştı” dedi.



Antonio Citterio ise, “Aksesuarlar odanın genel görünümü için çok önemlidir ve dekorasyonun vazgeçilmez bir parçasıdır. Ben bir şey tasarlarken hem işlevsel hem de estetik memnuniyet yaratan ürünler ortaya çıkarmak için çaba gösteririm. Örneğin; duş fonksiyonu içinde bulunan barlar aksesuar desteği sağlar ve duş dışında da havluluk olarak hizmet eder” diye konuştu.



Tasarım on iki adet Axor Evrensel Aksesuarı ile kombinlenebiliyor. Ürünlerdeki net çizgiler, pürüzsüz konturlar ve yumuşak kavisler dikkat çekiyor. Krom kaplama metal, aynalı ve beyaz cam gibi yüksek kaliteli malzemelerin kullanıldığı seride, sadece dayanıklılık ve hijyen sağlamakla kalınmıyor ayrıca kolay temizlik imkanı da sunuluyor.



Bunlara ek olarak, Axor Evrensel Aksesuarlar pek çok Axor armatür koleksiyonu ve banyo dekorasyonu ile de uyumlu hale getirilebiliyor. Özel müşteri istekleri ile standart ürünlerin kişiselleştirildiği Axor Manufaktur’de, krom, altın optik, kırmızı altın, siyah krom, nikel, pirinç, paslanmaz çelik veya bronzu içeren on beş adet çizilmez ve deterjan dirençli PVD cilalar bulunuyor.

@referanskodu:14.09.2015@