Axor Starck Organic ile Su ve Sıcaklık Ayrı Ayrı Kontrol Edilebiliyor



Uzun zamandır ürünlerin minimumla nasıl yetinmesi gerektiği ile giderek daha fazla ilgilenen Philippe Starck, "Doğa ve insan buna örnektir. Bir dalın, bir çiçeğin, bir vücudun minimalizmi, ama aynı zamanda en üst düzeyde canlılığı, enerjiyi ve verimliliği nasıl biraraya getirdiği görülüyor" diyor.


Axor Starck Organic koleksiyonu da bu konsepte orata çıktı. Axor ve Philippe Starck daha azla daha fazlaya ulaşılabileceğini düşündü. Buna göre, güçlü tasarım, akıllı fonksiyonlar ve kaynakların tasarruflu bir biçimde kullanılması sıra dışı bir üründe ve içinde organik enerjileri ve ekolojik değerleri barındıran bir koleksiyonda uyumlu bir biçimde bir araya geldi.



Minimalist tasarım

Bu kapsamda, Axor Starck Organic gereksiz her şeyden arındırıldı. Bunun temeli, organik minimalist tasarımında yatıyor. İki kol armatürün gövdesine uyumlu bir biçimde entegre edildi. Geniş su huzmesi bulunan ürün, elleri geniş yüzeyli olarak ıslatıyor. Aynı zamanda yeni huzme geleneksel armatürlere oranla dikkati çekecek kadar daha az su tüketiyor.



Axor Starck Organic ailesinin yeni iki kollu artmatürü, sıcaklığın ve su miktarının hep birlikte ayarlandığı klasik tek kollu armatürler dönemi kapanıyor. Tüketimde tasarruflu ve buna ek olarak da hareket akışında ergonomik olan armatürde, daha az kullanılan sıcaklık ayarlayıcı armatürün kafasına yerleştirilirken, su debisinin ayarlanması için daha sık kullanılan kol ise pratik bir biçimde aşağıda su çıkışına konulmuştur.

@referanskodu:05.10.2015_1@