Yapı 2005 Gaziantep Fuarı Sona Erdi





























Yapı 2005 Gaziantep Fuarı 12.06.2005 Pazar Günü sona erdi. Gaziantep Sanayi Odası Başkan Vekili Mehmet Özmen, Gaziantep Valisi Lütfullah Bilgin, Şehit Kamil Belediye Başkanı Metin Özkarslı, Gaziantep Emniyet Müdürü Abdullah Bolcu, Gaziantep İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Serdar Uygur ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Önder Büdeyri’nin katıldığı bir törenle M1 Alışveriş Merkezi Gaziantep Sanayi Odası Fuar Alanı’nda açılan fuar 125'e yakın firmayı ziyaretçiler ile buluşturdu.

Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgelerini, sosyo-ekonomik yönden geliştirme görevini üstlenmiş durumda olan, özellikle tekstil ve sanayi yatırımlarının çokluğu ile dikkat çeken, Güneydoğu Anadolu’nun lokomotif şehri Gaziantep, yapı sektörü için alternatif bir pazar niteliği taşımaktadır. Suriye ile olan sınır ticaretinin canlı tuttuğu bir bölge olan Gaziantep ve çevresi, özellikle konut ve endüstri yapıları konusunda hareketli bir bölge özelliğine sahiptir.

Yapı-Endüstri Merkezi sektördeki öncü rolünü sürdürerek, Doğu ve Güneydoğu bölgelerinin bu ayrıcalıklı buluşmasına ev sahipliği yapmaktadır.

Geçtiğimiz yıl ikincisi gerçekleştirilen ve sadece Türkiye’nin değil sınır komşularının da yatırımlarında karar merkezi olan Yapı 2004 Gaziantep Fuarına 100’e yakın firma katılmış ve fuarı 7.623 yapı profesyoneli ziyaret etmiştir. Gaziantep’te olduğu kadar çevre iller ve sınır ülkelerde de yankı uyandıran fuar, aynı zamanda bölge inşaat sektörüne de ivme kazandırmıştır.