Maslak’ın Yeni Adı: Mashattan




10 dönüme oturan 34 ve 33 katlı 10 kuleden oluşan Mashattan kuleleri Ağustos 2008 tarihinde sahiplerine teslim edilecek.

İstanbul’da emlak fiyatlarında yaşanan artış ve lüks konutlara olan yüksek talep, yüksek fiyatlı lüks konut üretiminde standartları giderek yükseltiyor. Maslak’ta temeli atılan ve 2008 yılında bitirilecek Mashattan projesi bunun en iyi örneklerinden.

İstanbul’un modern yüzü Maslak’ ta, gökdelenler hızla yükseliyor. 2 cephesi ormanla kaplı, ve iş merkezlerinin hemen yanında, kentin en yüksek noktalarından biri olan Maslak’ta sağlam zemin üzerine yeni bir konfor inşa ediliyor.

Metro 5 dakika
Mashattan projesi sakinleri, Maslak Metro istasyonuna 5 dakikalık yürüme mesafesinde ve Büyükdere caddesinden direk ulaşıma sahip olacak. 140 dönüm arazi üzerine toplam 10 dönüme oturan 34 ve 33 katlı 10 kule, sahipo olduğu 130 dönüm doğal yaşam alanı üzerinde zengin bir peyzaj uygulaması yaratmayı hedefliyor.

Bloklara araç ulaşımı, çevre ring yolundan otoparka direkt girecek şekilde sağlanacak. Bloklar arazinin çevre sınırlarına yerleştirilirken, yapay gölet, açık havuzlar, yürüyüş parkurları, çardaklar, tenis kortları, basketbol sahaları, açık restoran ve kafeteryalar, çocuk parkları ve çay bahçelerinden oluşan sosyal alanlar ortaklaşa kullanılabilecek.

Kapalı havuz, fitness merkezi, aerobik salonu, squash salonları, sauna, buhar odası, Türk hamamı, sağlık merkezi, eczane, güzellik merkezi, kuaför, sinema salonları, toplantı ve gösteri salonu, dans okulu, marketler, mağazalar ve süpermarket’ten oluşan kapalı sosyal alanlar, her mevsimde hayata renk katacak. Mashattan projesinde yer alan konutlar 85, 170, 245 ve 340 metrakarelik dairelerden oluşacak.