Banyonuzdaki Estetik



Seramik tasarımı ve üretimi konusunda yeni eğilimlere cevap veren birbirinden keyifli tasarımlarla adından sıkça söz ettiren Ceramicas Aparici, bu konseptte tasarladığı modellerden Materia-Abstract’ı beğenilere sunuyor.

Ceramicas Aparici’nin harmony koleksiyonunda yer alan, yeni ve çok beğenilen serilerinden biri olan Materia-Abstract, sıradışı, kişilikli tasarımıyla Aparici ayrıcalığını ilk bakışta hissettiren şık bir model.

20X40 ebadındaki modelin yine aynı ebatta panjurlu seramiği, 5x40, 2x40 bordürleri, 1x40 ve 0,4x59,2 metal görünümlü çubuk bordürleri ve 20x40 ebadında içine 4,3x12,4 cm ebadında insert yerleştirilebilecek dekoru var. Beyaz ve Oxido renkleri olan model, ocre ve rojo renkteki bordürleriyle banyonuzu evinizin en keyifli mekanı haline dönüştürüyor.

Birbirinden keyifli tasarımlarla yıllara damgasını vuran Aparici seramikleri, estetiğin yanında kolay temizlenme, dayanıklık özellikleri ve stok avantajı ile de dikkat çekiyor.

Seramik tasarımı konusunda konsept koyan, modayı belirleyen ve seramikte yeni eğilimleri müşteriyle tanıştıran Ceramicas Aparici'nin temsilciliğini ve genel distrübitörlüğünü yapan Çakmak Yapı, imza attığı projelerle adından söz ettiriyor.